onsdag den 8. juli 2015

En Elk Horn klassiker

Der gemte sig en pose æbleskiver i vores fryser fra julen, så for nogle dage siden kom der en rigtig Elk Horn klassiker på menuen ... Er det et par år siden, at der kom dokumentaren "Danmark på Prærien", der handler om en lille amerikansk by med en stærk tilknytning til Danmark. I julen var der også et par "Price i Elk Horn" og begge dele var helt fantastisk skønne programmer :o) Er der nogle af jer, der så dem?

Selvom der vist ikke er så mange tilbage i byen, som egentlig er født og opvokset i Danmark er de helt vilde med vores lille land og tager en masse skikke til sig. En som de har taget til sig, er desværre ikke heeeelt ligesom i Danmark. De spiser nemlig medisterpølse og æbleskiver ... sammen ... til morgenmad!!!

Husbonden ville så gerne prøve den kombi så det måtte prøves. Det var en noget speciel oplevelse, men drengene elskede det og det smagte nu også ganske fint ... selvom det var noget blegt.

Opskriften er til gengæld lige ud af landevejen - varm æbleskiverne i ovnen, steg medisterpølsen på en pande og servér :o)

6 kommentarer:

 1. Det lyder godt nok som en lidt speciel kombo, og så til morgenmaden!
  Men hey, engang imellem er det dejligt med lidt fjollede afvigelser i hverdagen :D Så længe det smager dejligt :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Det smagte ganske godt, men vi fik det nu heller ikke til morgenmad, men til aften. Ja, der skal helt klart være plads til lidt fjollede afvigelser en gang imellem, og dette var klart en af dem ;o)

   Slet
 2. Ja, det var en værre udsendelse, og borgmesterens hund ville ikke engang æde hans leverpostej. Han havde vist brugt Google - og det er farligt - sødmælk blev oversat med condensed milk, så den var uspiselig med det søde stads i. Men 'æwwelskive mæ medisterpols' - det var de vilde med! Det kunne være, I skulle tage at holde jul i Elk Horn engang, når børnene bliver lidt større ...
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, prøv lige at forestille dig en leverpostej med kondenseret mælk! Haha, stakkels hund ... og borgmester ;o) Ja, det kunne man bestemt godt overveje :o)

   Slet
 3. Hvor herligt! Hvad gør man ikke for at få ryddet ud i fryseren! :D Ej jeg lå virkelig vandret af grin over de afsnit af Spise med Price og synes samtidig at de var så søde, sådan som de prøvede at føre traditionerne videre (omend i en noget forskruet udgave!) Det var herligt at se :D Må jeg lige tilføje, at sådan som du serverer det der og kan finde ud af at tage appetitlige billeder, så fristes jeg altså til at smage! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes det var sådan nogle søde programmer :o) haha, jeg synes nu ikke, at der se super kønt ud, men hvis de alligevel frister en smule kan det jo ikke være helt galt!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...