torsdag den 23. juli 2015

Krasilnikoff på tilbud

Jeg ved ikke, om det er forbi jeg både bor og arbejder i en mandsdomineret verden, men jeg kan ikke særlig godt stå for fine, yndige, søde og pastelfarvede ting. Et af de steder, hvor det kommer til udtryk er i mit køkken, hvor jeg lidt er enehersker, så jeg har skabene fyldt med, hvad jeg synes er fine ting :o)

Jeg er ret begejstret for mærket "Krasilnikoff" som trods navnet er pære-dansk og i disse dage er der udsalg hos Gabrielles.dk, hvor man kan få de fleste af produkterne til halv pris. Det kunne jeg simpelthen ikke stå for, så der røg lidt i hjem i sidste uge. Den skønne popcorn-skål på billedet har I set før, for den er ikke nyindkøbt, men jeg tænkte, at jeg ligeså godt kunne vise hele min lille samling frem ... for det er vist lidt ved at være en samling :o)

For nyligt har både husbonden og jeg læst en bog om oprydning, hvor forfatteren skriver, at man skal kigge på ens ting og se om de bringer en glæde (hvis ikke skal det ud!) og jeg må sige, at i dette tilfælde bliver oplevelsen af chips og dip eller slik bare lidt dét bedre af nogle fine skåle :o) Det super-søde termokrus skal med mig på arbejde, hvor alt er så skrækkeligt maskulint, så jeg bliver nødt til at bløde dagen lidt op, og det kommer klart til at ske med dette smukke krus :o)

8 kommentarer:

 1. Ih sikke mange fine ting :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg er også meget begejstret :o)

   Slet
 2. Så fine ting :-) håber vi skal teste chips og dip skålene engang :-)

  SvarSlet
 3. Det er nogle rigtig fine ting, du har købt. Og ja - det er bare en ekstra nydelse, når det, man indtager, er placeret i smukke ting.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, det skal man ikke undervurdere :o)

   Slet
 4. Haha, jeg bruger samme argument når jeg skal forsvare min samling af kogebøger og grønne glas :)
  Ej, jeg forstår godt at det gør dig glad. Det er også superfint, især dem til chips og popcorn er bare lige så meget dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Rart at vide, at jeg ikke er den eneste ;o)

   Det er nemlig så meget mig!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...