onsdag den 18. juli 2012

Cool Britannia

Jeg tror ikke rigtigt, at det lykkedes at fuppe nogle - heller ikke mig selv. Men som det nok kan gættes på den meget mangelfulde bloggen de sidste 14 dage, så har jeg været på ferie. Vi kom hjem i går aftes kl 23, og i dag har dagen gået med at få pakket ud og hentet Coco i hundepension.

Men de sidste 14 dage har været tilbragt i Cornwall og i London, og jeg har en masse at fortælle. Desvære er vores bærbare mere eller mindre død, og der ligger omkring 700 billeder fra turen på, så jeg skal lige have gravet dem frem på en måde, inden jeg kan blogge om turen.

I morgen skal vi have 2(!) fremvisninger af huset, så det bliver bare såååå spændende - I må meget gerne krydse fingre!! Men jeg satset på at jeg kan komme i gang med at fortælle om ferien i løbet af weenden.

Men her er en lille appetitvækker :o)


10 kommentarer:

 1. Dejligt i havde en fin tur :) Tror på der var en vis Coco, som bestemt ikke var utilfreds med at se jer igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - hun var sååååå glad :o) Jeg tror hun havde haft det rigtigt godt, men 14 dage hjemmefra er længe for en lille hund!

   Slet
 2. Årh velkommen hjem! Håber i har haft en fantastisk tur... Tænkte faktisk lige i dag om jeg snart skulle få en aftale i hus med dig, så du kan få din bog tilbage, det var da godt jeg ik fik den tanke lidt før så ;)
  Fedt med fremvisningerne - glæder mig til at høre hvordan det går! Krydser ALT hvad jeg kan :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, så må vi bare få den aftale i hus nu :o) Det gik faktisk rigtig godt med fremvisningerne - 2 ud af 3 var meget interesserede!

   Slet
 3. Jeg krydser fingre - og tæer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - tak, du ved jo hvordan det er :o) Jeg har pænt høje forhåbninger, for 2 af 3 var nærmest på vej i banken med det samme og heraf har en allerede givet et bud, men venter på bankgodkendelse :o)

   Slet
 4. Årh, det ser spændende ud - gid det var mig! Jeg knuselsker Harry Potter!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en feeeeed oplevelse. Jeg er også MEGET stor HP fan, så det var skønt at se det hele

   Slet
 5. Do tell - der overvejer jeg nemlig også at tage hen. Var det dyrt?

  Pøjpøj med fremvisningerne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg lover der skal nok komme meget mere om det, faktisk nok et helt indlæg for sig selv :o) Det koster £28 for en voksen, og så købte vi en billet med guide book og digital guide. Så det er ikke direkte billigt, men jeg synes det var det hele værd :o)

   Fremvisningerne gik over alt forventning og resulterer forhåbentligt i et salg :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...