mandag den 30. juli 2012

Cornwall & London - shopping

Først vil jeg lige sige tillykke til min mor og far - de fejrer 46 års bryllupsdag i dag. Tillykke med dagen <3

Næste kapitel om vores ferie til England kommer endelig her. Til gengæld tror jeg, at det var heromkring at jeg virkelig skræmte især husbondens onkel - da jeg sad midt i indkørslen og tog billeder at indkøb?!? Jeg tror han var meget forvirret. Grunden til at jeg tog billeder, da vi var i England, var at vi havde begrænset mængde plads, og derfor måtte sende alle vores indkøb med svigerforældrene hjem. Men billeder skulle der jo til, og så tænkte jeg, at jeg ligeså godt kunne forsøge at være lidt kreativ :o) Som det kan ses på billederne, så købte vi nærmeste kun spiselige ting, køkkenting og bøger - ja, og så fik både husbonden og junior nye sko, men dem skal I nok bliver forskånet for :o)

Et meget smukt bambus skærebræt med fin grøn kant

Fresh Cream Chocolade Liqueur - måske til noget is?

Fresh Cream Fudge Liqueur - også måske til is

Strawberry & Champagne Jam fra Lanhydrock
Lækker øko-kaffe - som jeg dog nok ikke kommer til at drikke ;o)
Tregothnan te, som er den eneste der produceres i Englang - piv dyr, men rigtig god
Små tærteforme med løs bund - 4 stk for £4 i M&S - det er en god pris :o)
Mini Fudge Cubes - jeg tænker igen is... tænker jeg nogensinde andet!?
Lidt varm kakao pulver fra Whittard's
Mere lokal Cornwall specialitet - Clotted Cream Shortbread
Clotted Cream Fudge - lokalt produceret
Spændende lokale ales - jeg tror husbonden kommer til at stå for mestedelen af disse :o)
100% chokolade!! Venezuelan Black!
Hvis der er nogle der stadig er med endnu, så kunne godt bruge lidt forslag til, hvad jeg skal bruge denne chokolade til? Jeg kunne simpelthen ikke stå for den, så fin og speciel i formen, men MEGA dyr :o/


Sidste billede i dette indlæg viser til gengæld, hvordan vi for alvor brugte penge i England. Både husbonden og jeg har nemlig meget svært ved at lade være med at købe bøger når vi er i England. Det passer faktisk ikke, vi planlægger helt specifikt at købe bøger. Vi køber sjældent bøger herhjemme (måske kun lige en lille kogebog eller 2), men det vælter altid ned i vores kufferter med bøger i England. Dog købte husbonden denne gang kun 2 bøger (og 2 fælles), resten stod jeg for :o) Gad vide om det er let at gætte husbondens bøger?


12 kommentarer:

 1. Ja, der er mange dejlige steder i verden, bl.a. boghandler. Når jeg besøger min datter i USA, inviterer jeg hende, mit barnebarn og min søn i Barnes and Noble. Som regel er der én vittig person, der spørger: "Nu rydder I vel ikke hele butikken!" Vi gør et ihærdigt forsøg. Heldigvis har de fået fyldt op næste gang, vi kommer!
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg føler også nogle gange det samme - at jeg er ved at forsøge at rydde hele butikken. Men der er altså bare noget over boghandler i andre lande (de danske er efterhånden mest fyldt med ting, der ikke er bøger!)

   Slet
 2. Sikke nogle lækre og spændende ting du har fået købt :-)

  Kh
  Birthe

  SvarSlet
 3. Nice! Jeg har også en kæmpe svaghed for bøger, både kogebog og skønlitteratur når jeg er ude at rejse. En gang jeg var i USA havde jeg købt så mange bøger at jeg var nød til at sende dem hjem i kasser med det almindelige postvæsen :-O En anden gang jeg var i London købte jeg så mange bøger at min kuffert vejede alt for meget, så jeg endte med at have dem alle i min håndbaggage hjem i flyverne! Kan du sige 12 kilo!? 12 KILO BØGER! Slemme mig :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - ja, sådan kan det gå. Forrige gang vi var i London, mener jeg at vi også havde en 10-12 kg bøger i håndbagagen!

   Slet
 4. Nøj nogle fine ting du har erhvervet dig! Man får jo helt lyst til at hoppe på et fly til England :)

  Du (I) har en god smag i bøger, mange af dem kunne jeg hvertfald godt se mig selv hive ned fra hylderne, specielt Pixarpedia (filmnørd) og Alexandra Potter (elsker chiclit!)...

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, jeg har også allerede lyst til en tur derover igen, men jeg er ikke sikker på, at bankkontoen er enig! Jeg elsker også chick-lit - men fandt ikke så mange denne gang udover en masse der handler om jul?! Men så har jeg da noget at læse til December :o)

   Slet
 5. Jamen det er jo så derfor jeg er SÅ glad for Amazon og så mange andre UK shopping sites - jeg har nemlig ikke lige mulighed for at smutte en tur derover og handle ind selv! Hvor er det dog nogle LÆKRE ting i har fået købt jer! :D Glæder mig SÅ meget til at se og høre hvad du får brugt den der fancy chokolade til :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Amazon er skøn og MEGET farlig ;o) Jeg er også ret godt tilfreds med indkøbene. Jeg vrider hjernen mht. chokoladen, men mon ikke jeg finder på noget på et tidspunkt

   Slet
 6. He kan godt forestille mig at husbondens onkel har undret sig lidt...Men det er jo vigtigt med nogle billeder til bloggen :-) Jeg har stadig ikke vænnet mig til at tage billeder af mad når vi er ude at spise, synes altid folk kigger :-)

  Sikke en masse skønne ting. Synes skærebrættet er så fint og den der 100% chokolade er jeg meget spændt på at se hvordan du får brugt.

  Jeg gætter på at Harry Potter lego bogen og Necronomicon bogen er husbondens :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Han troede virkelig at det rablede! Jeg synes også stadig det er svært med billeder ude, tit lader jeg være, for jeg synes det er lidt pinligt ;o)

   Du gættede 50% rigtig - HP-bogen er fælles, men han købte Pride & Prejudice & Zombies

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...