Peber-tomat sauce (2 pers.)
1 snackpeber eller alm. peberfrugt
6-8 cherrytomater
2-3 fed hvidløg
lidt olie
salt og friskkværnet peber.
Hak hvidløg fint og sauter det i olien i en lille gryde. Rengør peberfrugten, skær den i mindre stykker og sauter den sammen med hvidløget. Skyl tomaterne, skær dem i 2-3 stykker og læg dem i gryden. Læg låg på og lad det simre i så lang tid som du gider. Jo længere det får, jo bedre bliver saucen. Lige inden servering smages saucen til med salt og friskkværet peber og blendes helt fin med en stavblender.
Vi fik ovnbagt laks, ovnbagte aspargeskartofler og dampet broccoli til. Det smagte HELT fantastisk, og jeg glæder mig allerede til at lave saucen igen snarest og eksperimentere med tilbehøret :o)
åhh det er dejligt med en opskrift på sauce til fisk, men er ret sikker på, den også vil stå sig rigtig godt med f.eks. kylling...
SvarSletDet var så lidt :o) Ja, jeg tror også det kunne være godt til kylling, eller måske med lidt lækker pasta!
SletDet lyder bestemt ikke dårligt, det der! Mmm.
SvarSletDet var bestemt heller ikke dårligt :o)
SletUhm, det ser godt ud. Er helt tosset med laks, og det der lyder jo til at være lige til, at gå til (:
SvarSlet- Anne
Det kan klart anbefales, det smagte skønt og var MEGET enkelt at lave :o)
SletUhmm, hvor ser det lækkert ud og smuk farve på saucen :-)
SvarSletKH
Birthe
Ja, den er simpelthen så smuk i farven - og smager skønt :o)
Slet