tirsdag den 18. marts 2014

Banana Joe Chips

Glem alt hvad du troede du vidste om banan chips! Det her er RIGTIGE banan chips :o)

I søndags var hele Cupcakemafien i Herning til Foodexpo og det var en rigtig skøn tur. Vi brugte lang tid på at gå hele messen igennem og faldt over en masse spændende ting. En af de allerførste stande vi besøgte var Banana Joes stand og på vej ud fik Line og jeg tiltusket en lille pose chips med henblik på at skrive en masse rosende ord :o) Det skal dog nævnes, at det ikke på nogen måde er noget jeg er blevet bedt om at gøre, men jeg var HELT ovre det med produktet, så det var et stort ønske fra min side at få lov at skrive en lille anmeldelse :o)


Banana Joe chips er lavet af banan, men er i modsætningen til "almindelige" banan chips ikke blot tørrede skiver af banan, disse er rigtig chips, som er friturestegt. Det lyder mærkeligt, og jeg var også i syv sind, da jeg skulle smage, men de er SÅ gode! De findes i 3 varianter: Custard, Sea Salt og Chili, og favoritten for mig var klart udgaven med salt.


De smager faktisk fuldstændig ligesom kartoffel chips - knasende, sprøde og lækre, men har til gengæld en masse gode kvaliteter. De indeholder ingen transfedtsyrer, smagsforstærkere eller konserveringsmidler, har kun naturlige råvarer og er glutenfri.

De går også ind for socialt ansvar og bæredygtig udvikling - hvilket jo altid er godt!


Chipsene er forhåbentlig snart at finde alle steder, og hvis du ser dem, så lov mig at prøve dem! Du vil ikke fortryde det... eller jo, det vil du måske, fordi du ikke kan lade være med at spise dem ;o)

Find Banana Joe på deres hjemmeside eller på facebook

Indlægget er som nævnt ikke sponsoret -
kun i den forstand, at jeg allernådigst fik lov at tiltuske
mig en enkelt pose til at tage med hjem 

8 kommentarer:

 1. Årh mums!!! De skal SÅ meget smages og tror bestemt de vil være et hit i vores lille hjem ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg siger dig - de er SÅ gode, så du skal bestemt prøve dem, hvis du falder over dem :o)

   Slet
 2. Haha, hvor er de sjove, og elsker emballagen - kan ikke selv lide chips, men de kunne være skægge at give min kæreste - han kan også lide bananer, så mon ikke de måske kan vinde ind? Tanken er hvertfald sjov :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er lidt sjovt og jeg synes også at emballagen er noget så fin :o) Du må da klart give nogle til din kæreste hvis du falder over dem!

   Slet
 3. Smagte ikke dem med salt, men dem med chili var topnice!
  Dem med custard smagte lidt for sødt og banan-agtigt til min smag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg smagte til gengæld ikke dem med chili ;o)

   Jeg var heller ikke helt solgt på custard-udgaven, men kan se på deres hjemmeside, at det åbenbart er en meget traditionel smag mange steder i Asien

   Slet
 4. Dem skal jeg da vist have smagt. Mangler bare at finde et sted hvor man kan købe dem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. De er bare SÅ gode! Jeg har lige forhørt mig, og de kommer vist først vidt og bredt til efteråret, men jeg skal nok opdatere, når jeg ved hvornår de er tilgængelige - for jeg glæder mig nemlig :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...