mandag den 17. marts 2014

Happy Saint Patrick's Day!

I dag får jeg besøg af min ældste veninde, vi har kendt hinanden siden vi startede på gymnasiet i 1993 - altså næsten 21 år siden! Første gang jeg stiftede bekendtskab med St. Patrick's Day i det herrens år 1997, da selvsamme veninde og jeg boede i London. Vi havde boet der i 6 måneder og efter 6 måneders arbejde på en lokal pub, kan man jo ikke lade en helligdag som St. Patrick's Day gå ens næse forbi. For på vores pub var det som rigtig mange andre steder - det går ud på at drikke dagen lang :o)

Det er ikke fordi det er noget jeg fejrer, men hvert år smiler jeg lidt for mig selv når dagen oprinder og tænker på min veninde og jeg og vores pub :o) Desuden behøver man ikke gå længere end til Guinness bryggeriet i Dublin, hvor der er et stort skilt med teksten "Everybody's Irish on March 17th" :o) Men siden hun i dag skulle komme besøg, tænkte jeg, at jeg ville bage lidt cupcakes inspireret af St. Patrick's Day. Opskriften må I dog vente med til i morgen...
6 kommentarer:

 1. De ser gode ud Camilla! Glemmer som regel alt om den dag indtil du lige minder mig om det:-) Og hils hende den gamle veninde;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) De var heller ikke så ringe endda!

   Hihi, sådan kan det gå, men det er jo heller ikke den mest åbenlyse højtid at huske på!

   Hun var smuttet inden jeg så din besked, men jeg er sikke på, at hun sætter pris på hilsenen ikke desto mindre :o)

   Slet
 2. Svar
  1. De havde fået en smule hjælp ;o)

   Slet
 3. Så fine i farven er vild med det lille drys guld på toppen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig :o) Fine og guld på én gang - I love it!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...