fredag den 11. april 2014

Operation Smile

Jeg sad lige og kiggede efter et billede af Junior her på bloggen, og faldt så over et efterhånden 2 år gammelt indlæg om Operation Smile. Jeg tænkte, at det godt kunne klare en gentagelse!

Operation Smile er en velgørende organisation, som opererer børn og voksne i udviklingslandene som er født med en spalte. Det rammer mig ekstra hårdt, når jeg ser de skønne børn, som risikerer udstødelse fra samfundet på en helt anden måde end man kan risikere her i Danmark.

Der bliver faktisk født et barn mdn en spalte hver 3. minut et eller andet sted i verden. Af de børn er der 1 ud af 10, som ikke oplever deres 1 års fødselsdag som følge af fejlernæring eller spiseproblemer. Det er meget skræmmende statistik!

Denne lille video fortæller på kun 2 minutter hvad Operation Smile er, og får mig til at tude som en pisket hver gang jeg ser den. Jeg kan ikke lade være med at føle med de stakkels børn og samtidig være ovenud lykkelig for, at Junior er født i Danmark, hvor alt mht. operationer kører helt automatisk


2 kommentarer:

 1. Selvom jeg kom med en god gaveidé under dit første indlæg, vil jeg lige gentage det her: Man kan give en gave til én, der ikke ønsker sig/mangler noget, ved at give vedkommende et gavekort på en operation til et barn i et land, hvor man ikke har råd til at operere børn med en spalte. Disse børn udelukkes mange steder af samfundet og får en forfærdelig tilværelse. Jeg har selv få en sådan gave af min datter et år til min fødselsdag; den gjorde mig meget glad.
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig en fantastisk gave! Både til den person, som ikke rigtig ønsker sig noget, og til det barn som får operationen :o) Det er så synd for de stakkels børn, som bliver udelukket og isolere :o( Jeg kan godt forstå, at du blev glad for at få sådan en gave af din datter - det ville jeg også blive :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...