tirsdag den 29. april 2014

Lidt billeder med vores nye kamera

Som nævnt et par gange, så har vi lige været ved at skifte vores kamera ud. Det har betydet en lille periode uden billeder og det dur bare SLET ikke! Heldigvis har jeg et par opskrifter, som snart dukker op på bloggen.

Vi havde før et Sony A-55 og har nu købt et Sony A-58. Det er ikke som sådan et bedre kamera, eller i hvert fald ikke et trin op ad kamera-stigen, men lige nu syntes vi ikke finanserne var til en rigtig upgrade. Men indtil videre er vi nu ganske godt tilfredse :o) Billederne af drengene og (en nyklippet) Coco i dette indlæg er naturligvis taget med det nye kamera imens vi tester nye indstilligner og features.

Det går godt med dem alle 3 - Junior og Coco er begyndt at lege lidt mere sammen og de nyder det begge. Mini bliver større og større og kan nu smile sødt, men ikke så meget andet endnu ;o)

Vi er desuden ved at planlægge Minis barnedåb. Det bliver først i juni måned, da der lige kom en konfirmationsperiode i vejen. Men mon ikke det går ;o) Sidste gang lavede vi indbydelserne selv, men denne gang valgte vi den lette løsning og lave dem på nettet. Jeg synes faktisk, at de blev ret søde - billedet af Mini er et af de absolutte favoritter og er "naturligvis" taget af Torben Thorhauge, som vi plejer at få taget familie billeder hos .
6 kommentarer:

 1. Dejlige billeder - de bliver foreviget med kvalitet de unger :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, billeder skal der ikke mangle!!

   Slet
 2. Årh nogle skønne billeder Camilla <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg synes også, at der er et par gode imellem :o)

   Slet
 3. Dejlige billeder af nogle skønne drenge :-D
  Man må sige at kameraet har bestået Coco-testen :-) man kan jo se hendes øjne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, det er helt utroligt, at man kan se hendes øjne! Der må have været godt lys den dag ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...