fredag den 10. januar 2014

Frokostbesøg og fine gaver

I går var jeg så heldig at have besøg af søde Agnethe. Hun kom forbi med sin lækre lille datter til frokost, og det var som sædvanligt rigtig hyggeligt :o)

Hun medbragte den skønneste værtindegave i form af lækker nutella og en fantastisk hjemmesyet barnevognspude. Jeg er desværre ikke så flittig ved symaskinen, så jeg er SÅ glad for gaven :o)

Til frokost havde jeg valgt at lave sushi, for det ved jeg, at hun godt kan lide, men ikke lokke sin mand til at spise. Så jeg tænkte, at det nok ville falde i god jord :o)
Det blev til nigiri med laks, maki med rejer og agurk, maki med rejer og rød peber, maki med laks og rød peber samt små ship-rolls med letstegt kammusling og ørredrogn. Hvis jeg selv skal sige det, var det ganske godt :o)

Til kaffen (eller i vores tilfælde varm kakao og chai latte) havde jeg lavet en lille enkel cheesecake, som dog faktisk var så vellykket, at jeg tror den får et indlæg for sig selv :o) men her er først et lille billede :o)


12 kommentarer:

 1. Kagen ser pragtfuld ud! Årh!

  - Anne

  SvarSlet
 2. Sikke en fin gave, og kagen ser rigtig lækker ud :) kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bare SÅ fin en gave :o) Kagen var også rigtig lækker!

   Slet
 3. Den der chokoladecreme er bare verdens bedste, meget bedre end Nutella. Og så er den økologisk, jubii. Og du har fået PIP porcelæn, så nice:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke smagt den, så jeg er også noget spændt :o)

   Ja, jeg eeeelsker mit nye PIP porcelæn, det er bare det yndigste!

   Slet
 4. Sikke en fin gave! Stoffet er så fedt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er så fin og ja, stoffet er bare SÅ fedt! I love it :o)

   Slet
 5. Nøj det ser fantastisk ud!! Du kan bare det der med sushi! Jeg må simpelthen til at gøre noget mere i det!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg prøver i hvert fald det bedste jeg har lært! Når man bor ude på bøhlandet er det også bare lidt lettere at lave sushien selv :o)

   Slet
 6. Ej jeg har slet ikke fået kommenteret på dit dejlige indlæg her (indsæt mega flov smiley!) Tak for et fantastisk visit og nu blev jeg lige mindet om igen at jeg bare må lave sushi SNART igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du ikke tænke på :o) Jeg er bare glad for, at du havde lyst til at komme på besøg og at du kunne lide maden :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...