2 pers.
250g frisk pasta
250ml piskefløde
250g champignon
evt. 1 fed hvidløg
1 spsk olie
1 rest gammeldags oksesteg
salt og friskkværnet peber
Rens champignon, skær dem i skiver og steg dem i en sauterpande med olie og evt. hvidløg indtil de er ved at være møre. Sæt vand over til pasta. Tilsæt fløde og oksesteg i mindre stykker til sauterpanden og lad det simre. Kog pastaen, dræn den og hæld det i sauterpanden til saucen. Lad det simre et par minutter, smag til med salt og peber og server straks.
Det smagte SÅ godt, og lidt som om det havde stået og simret i timevis pga. det smagfulde kød. Det var faktisk meget bedre end hvis det havde været med de dertil indkøbte oksekødsstrimler :o) Hvis jeg havde haft et par friske tomater eller lidt tomatpure, ville det nok være røget i og ville bestemt ikke have gjort oplevelsen mindre god.
Det ser og lyder rigtig godt. Elsker når rester bliver brugt til en skøn omgang mad :-)
SvarSletDet smagte simpelthen SÅ godt! Som sagt som om, det havde stået på blusset i timevis :o)
SletNøj - det ser jo SÅ lækkert ud.. Måske jeg skal have det i aften..
SvarSletDet smagte også bare SÅ godt :o)
Slet