lørdag den 25. januar 2014

Junior og Minis værelser

Selvom vi kun har boet i vores hus i lidt over 1 år, så er det utroligt, hvad der alligevel har fået sig samlet i de værelser, som ikke fra starten rigtigt havde et formål. Vi har naturligvis hele tiden haft et soveværelse, og junior har også haft et værelser. Til gengæld har de 2 resterende værelser været et kasserum og et fyldt med kagegrej... det kunne jo ikke rigtigt blive ved med at gå, og nu er der endelig kommet lidt mere styr på det, sådan at Mini faktisk kan få sit eget værelse... han skal naturligvis ikke sove derinde fra starten af, men der er ikke rigtigt så god plads til et puslebord på nogle af badeværelserne, så derfor er de i stedet placeret på drengenes værelser.

Til at starte med skal Mini også ligge i en lille bitte seng - ligesom en vugge - men jeg ville alligevel gerne have tremmesengen ind på Minis værelse, til at aflaste hvis der pludselig opstår et eller andet - og på gulvet skal han jo ikke ligge! Derfor har Junior måtte afgive tremmesengen og har i stedet fået en juniorseng, som han eeeelsker! Han sover mega meget bedre i den, end han gjorde i tremmesengen (uden siden på), så det er jo skønt. Men anyway, her er lidt billeder fra deres værelser :o)
Juniors fine, nye juniorseng og skøn lyskæde
På Juniors værelser er det lige "tema-forvirring" - vi kører nemlig lidt 2 temaer - monstre og riddere... Det passer ikke så godt sammen, men mon ikke det går alligevel ;o) Monstrene var der først, og så kom ridderne til efter, at vi havde set dem på Rigshospitalet og jeg synes stadigvæk at de er vildt søde.

På Minis værelser har vi til gengæld bestemt os for at køre et cirkus tema. Jeg er helt pjattet med de væg klistermærker vi har købt derind til. Så søde og festlige. Ja, og her er der naturligvis også en skøn lyskæde!
Spot the poodle ;o)
8 kommentarer:

 1. Hvor hyggeligt, at se deres værelser - er sikker på Mini-Baby nok skal blive glad for sit cirkustema, det er bare fint!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg håber også, at han kommer til at kunne lidt det :o)

   Slet
 2. Hvor er det nogle dejlige værelser de har/får ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg har set mange børneværelser der er meget finere, men er ganske tilfreds hvis man tager arbejdsbyrden i betragtning ;o) (=ikke så stor)

   Slet
 3. Er bare SÅ misundelig på de værelser! De er så skønne :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg er også super glad for, at vi har et til hver... det får I også snart håber jeg :o)

   Slet
 4. Svar
  1. Det er måske så meget sagt, men tak :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...