fredag den 1. august 2014

Børnehave

Jep - i dag er min store, smukke dreng startet i børnehave! Jeg troede nærmest aldrig at denne dag skulle komme efter at have haft ham hjemme siden 1. juni. Jovist, vi har haft masser af dejlige dag med skønne oplevelser, men der har bestemt også været en del kontroverser mellem mor og barn ;o) På mandag starter husbonden på arbejde igen sommerferien, så efter et lille stykke tid kommer der forhåbentligt lidt mere tid til at blogge, når det kun er mig og Mini (som ikke er så mini mere!) Jeg har i hvert fald en masse jeg skal berette om og en masse opskrifter, der skal på bloggen - men jeg venter lige lidt til næste uge :o)

Anyway - som sagt startede Junior i dag i børnehave. Vi havde lokket farmor og farfar forbi og kigge efter lillebror, så han kunne få oplevelsen sammen med kun sin mor og far. Vi var der i en times tid, og han nåede både at lege med en del forskellige legesager og en større dreng, så umiddelbart var det en stor succes. Jeg tror dog faktisk også, at han virkelig trænger til at komme ud og være sammen med nogle på sin egen alder og ikke kun gamle mor og en baby lillebror. Jeg tror også, at han har savnet sin skønne dagplejemor, men hende får vi heldigvis set meget mere, da Mini har fået plads hos hende (om laaaaang tid :o)

Selvom det mest af alt ligner på billedet, at han skal til at i fængsel, så nød han alligevel dagen og ville naturligvis ikke med hjem igen. På ryggen havde han den sejeste rygsæk nogensinde fra okiedog, som han har fået i fødselsdagsgave af sin fætter, faster og onkel i London. Vi fandt faktisk selv frem til den, men de sendte ikke umiddelbart til Danmark så derfor allierede vi os med faster :o)


12 kommentarer:

 1. Tillykke med din store dreng! Og fed rygsæk:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, den er nemlig rigtig fed :o)

   Slet
 2. Absolut den sejeste rygsæk jeg længe har set, men ihh den bille briste, hvis alt hvad Elias skal slæbe med skulle være i den ;) Og hvor ser han bare dejlig ud omend lidt betuttet på et par af billederne - men sådan er det jo med de drenge ;) og jeg ELSKER de billeder hvor han sidder på jorden! De er skønne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig SÅ sej :o) Vi bruger den faktisk også kun til at transportere madpakken i - resten kommer ved siden af ;o) Jeg synes også, at billeder er lidt søde og sjove :o)

   Slet
 3. Hold op som tiden dog går! Tillykke med det (og megasej rygsæk - jeg vil ha' en! :-D)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er vildt som tiden går! Jeg tror også, at rygsækken vil klæde dig ;o)

   Slet
 4. Ih, hvor er han stor og sej - den dragerygsæk skal nok skabe misundelige blikke!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, indtil videre har der været mange nysgerrige børn der skal tjekke den ud ;o)

   Slet
 5. Børnehave - ja de bliver store gør de de unger. Hjemme siden 1 juni, det er længe, her har ferien også været lang, det er nu altså bare dejligt at lege med nogen på samme alder. Håber han bliver rigtig glad for at gå i børnehave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt vildt så store de bliver! Det har været længe, og jeg tror bestemt, at han har nydt at lege med nogle på sin egen alder - og indtil videre går det heldigvis super godt i børnehaven :o)

   Slet
 6. Jeg husker stadig dit første foto af hans lille fod :o
  Held og lykke til jer alle, men mest Junior :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor sødt :o) Det billeder husker jeg også :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...