mandag den 11. august 2014

Tænder

Jeg har pralet af det for lang tid siden på instagram - hvor jeg skal være ærligt at erkende, at jeg til tider er mere aktiv end herinde, og det synes jeg egentlig lidt er en skam - men Mini har simpelthen fået sinde første 2 tænder. Faktisk er det næsten 2 måneder siden de begge dukkede op. Han var lige præcis 4 måneder og 15 dage, da der ud af det blå dukkede 2 op på samme tid. Det var helt uforventet og 2 måneder tidligere end storebroren. Det har været svært at score et billede af dem, men her i går skulle jeg lige have taget nogle billeder af ham i hans første seng, som her i ugen er blevet udskiftet med en større, og så fangede jeg lige et sødt billede af dem - så det skal I ikke snydes for! Jeg synes det er utroligt, at han allerede er 6 måneder!

Sengen er i øvrigt temmelig gammel, og blevet brugt af en stor del af børnene i min familie - jeg har fx. selv sovet i den som barn. Den fine broderie anglaise himmel, syede min mor da min ældste nevø kom til verden - for snart 19 år siden :o)4 kommentarer:

 1. Aww altså nogle skønne billeder og sikke en charmerende seng! Den er jeg godt nok lidt skudt i - synes de senge vi har stoppet ungerne i, da de voksede ud af liften, har været for store - selv med sengerand... Og 6 måneder allerede og tænder! Det er jo slet ikke til at forstå! Theresa har fået sine to første for en måned siden og der er flere på vej, så vi lever lidt efter hendes luner (smertende gummer) lige for tiden :-/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg synes også, at senge er noget så sød og har været rigtig fin til begge drengene - men de kan så til gengæld ikke bruge den så længe. Jeg forstår heller ikke hvor tiden bliver af - jeg synes sgu lige, at han er kommet :o)

   Slet
 2. Sikke en skattebasse med to fine tænder. Hvor er senge flot monteret. Ak ja, de tænder. Nogle synes, der er fint, at babyer får tænder tidligt - men det kan også være FOR tidligt, mærkede jeg. Min datter fik to tænder, da hun bare var tre måneder, og jeg ammede hende, til hun var 13 måneder. Det var bare med at tage fat i hendes næse, så hun måtte åbne munden for at få luft - og hun slap sit tag i mig. Sådan en bette én kan bide ret godt til!
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, det er en super sød seng :o)

   Jeg var træt af, at jeg blev nødt til at stoppe med at amme ret tidligt, men samtidig er jeg faktisk glad for, at jeg slap for tænderne, for jeg kan godt forestille mig, at det må gøre MEGET ondt! Men godt, at du fandt tricket med næsen :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...