onsdag den 6. august 2014

Sommerhusferie i Vejers

Siden min søde venindes forældre købte deres sommerhus for nogle år siden, har vi snakket om, at vi skulle derned en gang. Denne gang skete endelig her i sommerferien. Det var den dejligste tur fyldt med lækker mad (flanksteak!), masser af snak og latter, søde børn og evige billeder i hovedet af snak om hvordan man kunne fjerne flåter (Man skulle nok have været der!) :o)

Vi lavede egentlig ikke så meget i de dage vi var der, men det var lige præcis hvad jeg tror vi allesammen trængte til. Der blev dog tid til en tur på Brandbilsmuseum, en masse køren på verdens sejeste bil og en meget forblæst tur til stranden. Junior nød at have en at lege med, for ham og venindens skønne datter leger rigtig fint sammen. Datteren havde dog spurgt om ikke han måtte sove sammen med hende og det var også planen, men da klokken var jeg ved ikke hvor mange og ingen af børnene var på vej til at falde i søvn, måtte de skilles ;o)

Vi var også ramt af lidt sygdom hist og pist, men ellers var det bare generelt en helt vildt dejlig tur vi havde - og håber helt sikkert at kunne gentage det snarest!
Der var fart på! Jo mere, jo bedre syntes de begge to :o)
Andre måtte nøjes med at ligge på gulvet!
Som nævnt var vi på Brandbilsmuseum - der var fyldt med fine brandbiler og bestemt et besøg værd, hvis man er på de kanter
Den stige har vist været lidt for tæt på ilden!

Der var en udstilling med skræmmende og flotte billeder fra 11. september, som fik det til at løbe koldt ned af ryggen

Det er ikke verdens største og mest fancy museum, men der var plads til at spise de medbragte madpakker og mulighed for børnene til at lege lidt i legeområdet - så forlanger en børnefamilie ikke meget mere ;o)
Nogle måtte nøjes med at se på! (Han sidder for øvrigt IKKE selv)

I sommerhusets have fik vi flere gange fornøjelsen af at se krondyr spadsere igennem. Det var lidt hyggeligt :o)

En strandtur blev det som sagt også til, som var ret kold og blæsende, men det tog ungerne sig ikke af og legede lystigt i sandet. Der var da også humør til en (for nogle MEGET stor) is på vejen hjem.
Andre måtte nøjes med at ligge tilbagelænet og nyde stranden

2 kommentarer:

  1. Åhh, så mange skønne billeder fra jeres ferie. Bandbiler vokser drenge vist aldrig fra :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hihi, nej - det gør drenge vist ikke ;o)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...