fredag den 15. august 2014

Skønne hjemmelavede gaver

Hvem elsker ikke gaver? Jeg elsker dem i hvert fald! Faktisk både at give gaver og få dem selv. Her i sommerferien havde jeg en dag fornøjelsen af Agnethes og Theresas selskab til lidt frokost, snak og latter.

Agnethe kom med et væld af skønne gaver til både mig, junior og mini - det var helt overvældende! De fleste af dem var faktisk hjemmelavede og absolut skønne!

Victor fik et sværd og et skjold, som bliver brugt hele tiden - mest til at nedkæmpe pude-drager og ens far :o)

Felix fik en skøn kramme-hund med tilhørende kødben samt 2 flotte hagesmækker og 2 suttesnore. Jeg tror nogle gange, at han tror, at han er en hund, for hold nu fast der bliver gumlet på det kødben :o) Som man kan se på billedet medbragte hun også lækkerier til moren - mums!

Jeg serverede et lille stjerneskud til vi voksne til frokost, som jeg dog ikke tog billeder af og en lille lækker, men ikke særlig køn dessert i form af en Eton Mess is. Dvs. det var blot vaniljeis blandet med knuste marengs, hvide chokoladeknapper og hindbær og jordbær. Jeg tror dog, at jeg blot skulle have lagt det i lag, da isen smeltede lidt for meget - men uh, det var godt! Det synes jeg i hvert fald - husbonden var ikke fan, men altså hallo - is, marengs og bær - what's not to love?!?

2 kommentarer:

  1. Jeg takker også for en skøn dag, ALT for lækker mad (som det jo plejer at være) og dejligt selskab ikke mindst. Jeg er glad for at gaverne faldt i god jord og kan bruges :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var en super hyggelig dag :o) Ja, de faldt i super god jord gaverne, både hos knold og hos tot :o)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...