tirsdag den 18. december 2012

Afskedsgave til juniors DP

I dag var det bettemandens sidste dag hos sin dagplejermor. Fra 1. januar starter han hos en ny, som ligger tættere på vores nye hus.

Han har været rigtig glad for at være der, og det forlyder, at han har været vellidt hos hende :o) (men det skal hun jo nok sige...)

Vi skulle over og sige "på gensyn", drikke en kop kaffe, spise lidt kage (mere om den og de andre opskrifter på et tidspunkt) og medbragte en kurv med lækre sager til søde Charlotte. Den skulle egentlig også have indeholdt en "Victor" Trip Trap nisse, men den var ikke sådan lige at opdrive, så i stedet fik hun nogle krus. Der kommer opskrifter på alle de ting jeg lavede til at putte i, men hvornår ved jeg ikke helt - beklager :o)


Kurven bestod af:

Hjemmebagte pebernødder

En dåse med hjemmebagte vaniljekranse

2 Trip Trap julekrus

Hjemmelavede brændte mandler med kakao

Kaffe købt hos Kronen - en af Aalborgs hyggeligste butikker :o)

2 slags hjemmelavet konfekt


Victor fik en bog med masser af dyr og en traktor i - hans favorit ting, så den er blevet læst maaange gane allerede :o) Samt et kort med et sødt billede af ham, Charlotte og de andre børn.

Det var lidt vemodigt at sige farvel, men jeg er sikker på, at det også nok skal blive okay hos den nye - men det er selvfølgelig altid en stor forandring.6 kommentarer:

 1. Skøn kurv i har lavet til hende der :) Sådan en ville jeg skisme også blive glad for at få! Du skal ikke undskylde, der er jo nok at se til med indretning, jul og sygt barn, så tag du dig bare den tid du har brug for uden dårlig samvittighed :D
  Ser bare frem til at have dig tilbage på fuld styrke igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var også ret godt tilfreds med kurven :o) Jeg synes det er lidt svært med sådan noget med gaver til DP, når man ikke har prøvet det før! Men hun skrev i går, at de sad og nød en kop kaffe i de nye krus og med konfekt og småkager til, så umiddelbart faldt det i god jord :o)

   Slet
 2. Hold nu op en lækker kurv! Den blev ed garanti modtaget med glæde! God bedring til bette manden - håber han er ved at være ovenpå igen....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det løs heldigvis sådan på hende, da hun skrev til mig i går :o) Jeg elsker kurve - både at give og få, men det kan godt være lidt svært at ramme rigtigt.

   Han er heldigvis ved at være ovenpå igen - men syg eller ej, så er han en lille ballademager ;o)

   Slet
 3. Det er altså bare en fin kurv du havde fået lavet til jeres dp. Jeg ville i hvert fad være blevet glad for den...
  Jeg går også og tænker over hvad vores dp skal have når prinsessen skal i børnehave. Overvejer også en kurv med godter i og så en lidt mere vedvarende ting ved bare ikke hvad...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Det forlød også, at hun blev glad for den :o)

   Jeg synes lige præcis det der med at der også gerne må være noget lidt varigt er det der gør det svært! Så jeg har desværre ikke rigtigt nogle gode forslag. Med vores var det forholdsvis let, for vi kunne se at hun godt kunne lide Trip Trap nisser, men hvis ikke der er noget man kan se, at de kan lide kan det godt være lidt svært.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...