fredag den 28. december 2012

Julen 2012

Suk, at det allerede er d. 28. december - nytår er lige om hjørnet, og vi har top travlt i de næste dage - fødselsdag hos min far i morgen, julefrokost/indflytter-tamtam for det meste af husbondens familie d. 30. og nytårsaften her med 5 gæster... der er nok at se til :o)

Nå, men jeg vil da lige smide et lille indlæg om vores juleaften og nogle af de skønne gaver jeg/vi fik. Vi var hos min mor og far og var i alt 16 personer - inkl 6 børn i varierende alder.
Min nevø og jeg genspejlet i en julekugle :o)
Tidligt om morgenen d. 25. kørte vi over til husbondens mor og far og fik den frokost der sammen med det meste af hans familie. Vi overnattede der, havde besøg af min mor og far d. 26. og vendte så snuden hjemad d. 26. om aftenen. Det var nogle hektiske, men også meget hyggelige dag. Junior klarede sig til 22.45 juleaften!! Vi havde for sjovt sagt, at lige den ene dag på året skulle han have lov at være oppe til han segnede, men da han ikke var i nærheden af at segne kl 22.45 ombestemte moren sig alligevel ;o) Men han klarede det så flot og var slet ikke utilfreds nogle af dagene.

I julegave fik jeg og/eller vi følgende skønne ting:
En model af Randers vandtårn som husbondens tipoldefar var med til at lave
Skønne bøger til mig :o)
Så er der ingen undskyldninger
Køkken ting er altid godt :o)
Skønne, smukke julekrus

12 kommentarer:

 1. Dejlige gaver søde - så kan du rigtig blive dullet op til nytår eller bare til at sidde og hygge med en bog ;) det er bare sådan nogle fine billeder du har fået taget af Victor :D Han er bare så charmerende ud og dejligt at han kunne holde så længe! Han er en gæv lille gut! Lyder som en super hyggelig omend lidt travl jul... Håber i kommer godt ind i det nye år :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jep, totalt dullet op var jeg :o) Bogen er jeg godt igang med allerede. Jeg prøvede i hvert fald at få fanget nogle gode billeder af den lille krudtugle, men han er ikke let at fange :o)

   Slet
 2. Det er altså meget fedt med den personlige historie mht. vandtårnet - det gør glæden ved gaven så meget større. Julebillederne er rigtig hyggelige - jeg får helt lyst til at holde en omgang mere lige med det samme :-D

  Fortsat god jul og godt nytår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lidt cool med den model, og som den eneste i hele husbondens familie har jeg en forbindelse til Randers, og derfor var det meget logisk, at det skulle lande her :o)

   Slet
 3. Oooorh, flere billeder af den lille smarte Junior-prins der :) SÅ FIN! Det lyder til, at I har haft nogle super skønne og travle juledage. Jeg håber dog, at I får pustet lidt ud, inden nytårsaften banker på døren, for de der smukke julekrus skal vel afprøves i sofaen og med en skøn The i? Ikke? :) haha.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han så lidt nuttet ud :o) Vi har desværre ikke haft tid til at puste ud, og suk - de smukke krus er slet ikke testet :o( Jeg har dog valgt at stille dem ind i skabet i stedet for at pakke dem væk med julepynten - så kan jeg om ikke andet kigge lidt på dem en gang imellem indtil de kan tages i brug igen :o)

   Slet
 4. Han er godt nok en charmebøf ham junior :D vi glæder os til at se dig i fuld krigsmaling ;) Jeg er så dybt forelsket i de Royal Copenhagen julekrus, så fine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Han er rigtig meget en chamer :o) Jeg synes også bare at de krus er så smukke. Jeg har ingen ambitioner om at få en masse af det julestel, men lige de krus er altså bare for skønne :o)

   Slet
 5. Total charme junior :-) Det lyder som nogle skønne dag og sikke nogle skønne gaver. Det lyder da også til at i får travlt de næste par dage... god ide at kombinere indflytter og julefrokost :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget charme :o)

   Vi havde SÅ travlt, men sådan er det vist nærmest hvert år! Dog hjalp flytningen i hvert fald ikke på det, men vi havde heldigvis også en masse skønne dage :o)

   Slet
 6. Sikke nogle skønne billeder. Han er da bare så lækker ham din prins :-)

  Dejlige gaver. Jeg elsker også julekopperne, og har tænkt på at jeg vil ønske mig nogle til næste år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - han er bestemt en lille lækkerbidsken :o)

   Masser af skønne gaver - jeg glæder mig så meget til at få brug i de smukke krus når vi igen nærmer os julen :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...