torsdag den 6. december 2012

I morgen...

... begynder store flytte-weekend. Vi er blevet nødt til at fordele flytningen over 2 dage, da der var nogle der ikke kunne den ene dag, som vi ikke kunne undvære (=min meget høje, stærke svoger med bredt vingefang ;o)

Men det er altså ikke lige sådan bare at pakke et hus sammen... men vi prøver :o) Vores udestue er ved at være fyldt til bristepunktet med flyttekasser!9 kommentarer:

 1. Kender det kun alt for godt! Det kan nogle gange være et uoverskueligt projekt at pakke ens hjem ned i kasser, og ikke mindst at få det på plads i den nye bolig. Fordelen er dog, at man får mulighed for at få sorteret grundigt ud i alle de ting man ikke bruger længere. Håber at flytningen forløber godt og uden for meget snevejr! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også at det er rart med muligheden for at rydde ud, men har haft svært ved det denne gang :o( Selvom det er træls at flytte ting der skal smides ud, så vil jeg forsøge at gør det når jeg pakker ud :o)

   Slet
 2. ELSKER at du har en hel kasse til kageting :P Jeg skal nok kunne fylde to kasser efterhånden og hvordan jeg har fået plads til alt det i mit lille bitte køkken er slet ikke til at forstå!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - der er faktisk 3 kasser ;o) + det løse...

   Det er nogle gange imponerende hvor meget der kan gemme sig i ens skabe!

   Slet
 3. Orv ja det ville ikke være godt at undvære ham. Vi kan stadig komme til at snakke om da i flyttede ind i jeres første hus, for mange år siden, hvor effektiv han var :-D
  Rigtig god fornøjelse med flytningen håber den går uden problemer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, han er en "lille" flytte-tornado! Meget effektiv, og det var han heldigvis også i fredags :o)

   Den gik heldigvis helt fint :o)

   Slet
 4. Tillykke med huskøbet Camilla - og ja man må undres over hvor tingene har gemt sig, og det er jo ganske uretfærdigt at det hele dukker frem bare fordi det skal pakkes ned.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde :o) Ja, man kan undres, selvom jeg nu længe har vidst at vi har alt for meget skrammel ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...