lørdag den 1. december 2012

Vores nye hus

Så blev det endelig d. 1. december! Jeg eeeeelsker jul og julemåneden, men lige i år, har det ikke været det jeg har mest set frem til mht. 1. december... vi har nemlig i dag overtaget vores nye hus! Yay! Vi har boet i vores nuværende i 7 1/2 år, og altid vidst, at vi ikke ville bliver her for evigt. Nu er det så endelig sket, at det er blevet solgt, og vi har købt et nyt. Et lækker og meget stort hus, som har alt hvad vi kan ønske os af plads... og vi glæder os enormt til at komme til at bo der.

Her er så lidt billeder, der er ikke så meget at se endnu, men jeg ville lige vise dem frem alligevel :o)
Juniors nye legetårn
Juniors nye legehus
Bålplads
Brændeovn - sååå hyggeligt!
På nogle punkter ser det hyggeligt, men mon ikke denne ryger på et tidspunkt!
 Noget af det skønne ved det nye hus er at der er masser af plads! Udover en stue er der en ekstra stue, der skal være kontor/legeværelse. Der er en udestue som skal indeholde husbondens modeltog og et "fotostudio" til mig. Der er 2 badeværelser og et gæstetoilet og 4 værelser... samt masser af opbevaring!

Walk-in wardrobe!! I love it!
En lille mand i et stor og tomt hus...

20 kommentarer:

 1. Åh hvor ser det skønt ud - selv om det er tomt pt! Alt det plads - SUK! Det drømmer jeg også om... Kan godt forstå at du har glædet dig :) :)

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg glæder mig sååå meget :o) Ja, plads kan vi jo allesammen godt bruge mere af, men vores gamle hus var også ved at gå op i sømmene ;o)

   Slet
 2. Hvor ser det lækkert ud!! Det er jo lige til at flytte ind i. Er virkelig misundelig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, vi har endda valgt at springe malingen over, for det er faktisk ikke nødvendigt! Jeg kan godt forstå, hvis du er lidt misundelig med den situation I står i lige i øjeblikket :o)

   Slet
 3. Tillykke med det!
  Det ser rigtig skønt ud og især Viktor bliver rigtig forkælet med legetårn, legehus og legeværelse:) Det sq service :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, han bliver meget forkælet :o) Han siger for øvrigt, at det er okay at du kalder ham Viktor (med k!) hvis han bare får din iPhone ;o)

   Slet
 4. Stort tillykke med den nye hybel søde :D Ihh hvor jeg godt gad at være i dine sko og nu have et fint stort hus at rykke ind i, det ser absolut fantastisk ud og jeg håber meget på en invitation til at se det IRL ;) Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Det er også bare det skønneste hus, og jeg glæder mig som en vanvittig til at komme på plads :o) Der kommer helt sikkert en invitation i begyndelsen af det nye år :o)

   Slet
 5. Tillykke med det. Det ser så lækkert ud, vi glæder os meget til at komme og besøge jer der :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Vi synes også bare at det er så skønt et hus, og GLÆDER os til at vise det frem til jer om ikke så længe :o)

   Slet
 6. Tillykke med det nye hus :) Det er da noget af en decembergave! :) Ser rigtigt dejligt ud det hele. Glæder mig til at se flere billeder når I har sit jeres præg på stedet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, det er klart en af de helt store decembergaver :o) Nu må vi håbe, at vi evner at sætte vores eget præg på det, så skal der nok komme flere billeder :o)

   Slet
 7. Tillykke med det fine hus! Kan godt forstå at I har glædet jer til at overtage det. Og fine plakater forresten! ;-) Ha' en rigtig dejlig 1. søndag i advent..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak -ja, det har været længe undervejs, men nu er det der endeligt :o) Ja, plakaterne ved jeg jo, at du også er fan af ;o)

   Slet
 8. Årh, hvor lækkert med nyt hus og masser af plads :) Og er da helt misundelig på der er plads til et "fotostudie" og de der kæmpe skabe :D Glæder mig godt nok til, at at blive færdig med studierne og kunne få PLADS ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er SÅ skønt. Jeg er også helt ovre HVOR meget skabsplads der er! Det er absolut også en af de allerbedste ting ved huset :o) Jeg glæder mig også vildt til at få et fotostudio - det bliver så cool :o)

   Slet
 9. Stort tilykke med det nye hus, - billederne taler for sig selv; det tegner godt! Ser frem til at følge din indretning af det store nye hjem :0) God fornøjelse

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, det tegner godt, så må vi se, om vi kan leve op til det :o) Jo, min ikke der kommer meget mere om indretningen :o)

   Slet
 10. Ejh hvor er det bare lækkert. Stort tillykke - jeg glæder mig naturligvis til at se det live ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, det er lækkert :o) Jeg glæder mig også til at vise det frem :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...