søndag den 16. december 2012

Let there be light...

Endelig skete det. Den fine lampe jeg vandt for ½ år siden er endelig kommet op at hænge :o)


Vi fik i bryllupsgave en krystallysekrone af svigerfamilien, som jeg eeelsker, og som jeg synes er så smuk. Men den er dyr i drift og lidt voldsom at have tændt hver gang vi sætter os ved spisebordet. Derfor kommer den i stedet til at være mere en dekorativ form for belysning, og den fine snowflower-lampe har i stedet fået pladsen over spisebordet. Jeg har været spændt på at se, hvordan den ville se ud, men jeg elsker den allerede - den er bare sp flot! og en smule anderledes, idet den ikke er helt så udbredt som så mange andre lamper :o)

I morgen eller senest i overmorgen kommer julekonfekt og julebag på bloggen, det har jeg nemlig været ved at lave i dag, hvor junior har fået det en smule bedre. I morgen skal jeg dog gøre rent i det gamle hus, så måske det først bliver i overmorgen at det kommer på bloggen. Nu må vi se :o)

8 kommentarer:

 1. Den er super flot og ser ud til også at give et rigtigt fint lys. Tillykke med den!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - den er nemlig super flot :o) Den giver et rigtig lækkert lys - ikke for voldsomt, men alligevel ganske meget

   Slet
 2. Den er super flot! Den skal du nok blive rigtig glad for..
  Husk, at man faktisk ikke har pligt til at rengøre sit solgte hus, kun rydde det op:) Ik, at jeg selv ville aflevere et beskidt hus, men jeg ville nok ikke være helt så grundig:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er bare SÅ flot, og jeg er helt sikker på, at vi bliver rigtigt glade for den!

   Nej, jeg ved godt, at der ikke skal gøres rent, som hvis nu det er en lejlighed med udlejer og sådan. Men det værste skal nu lige tages alligevel, der er vist også lidt meget beskidt på gulvene efter at være flyttet i sne og sjap ;o) Meeen, det bliver udskudt til i morgen - junior er stadig syg!

   Slet
 3. Årh jeg er bare SÅ misundelig over den lampe der... er bare virkelig smuk og var noget jeg selv kunne finde på at have hængende... måske der kommer lidt efteraber over mig på et tidspunkt ;)
  Nåå ja og så ville jeg da også give en halv arm for det hus altså :P Håber snart junior kommer over sin sygdom - i er godt nok hårdt ramt! Vi er begyndt på bio-strath dråber derhjemme i forhåbning om at det hjælper...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er bare SÅ smuk, og jeg kan godt forstå, hvis du kopierer på et tidspunkt :o) Den er jo ikke så dyr som så mange andre, men super flot :o) Jeg kan se, at man kan vinde en hos Manja Lytz i dag, og at du har deltaget - så jeg krydser fingre for at du bliver den heldige vinder :o)

   Du må sørge for at komme og se huset i det nye år, så du kan vurdere om du nu alligevel også ville give din halve arm eller ej ;o)

   Slet
 4. Wau den er flot. Det ser ud som om den giver et rigtig godt lys, glæder mig til at teste det :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er bare SÅ flot, og giver et skønt lys :o) Den er super behagelige at sidde og spise ved, så den skal nok blive testet ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...