mandag den 10. december 2012

Den fineste juledekoration...

Se, hvad jeg fik med hjem fra Juniors DP i sidste uge - en fin, fin juledekoration, som Junior selv havde været med til lave :o) Jeg tvivler nemlig på, at han har udvist helt så store evner indenfor dekorations-kreation ;o) Men han havde vist i hvert fald nydt at lave den og at lege med leret... og som må kan man jo ikke andet end at elske den :o) Dog er der ikke megen tvivl om, at det er en lidt anden "skole" af dekorationer end dem jeg viste frem for et par uger siden!


Jeg ved jo, at vi de næste mange år kan se frem til mere eller mindre kønne ting, som han har lavet - jeg glæder mig, men ved også at der nok kommer til at dukke lidt genstande op, der nok ikke er fremme så længe ;o)


Ellers er flytningen gået nogenlunde planmæssigt. Vejret i går var jo ikke det bedste for flytning, men heldigvis blev vi næsten færdige lørdag - den eneste udfordring var at traileren skulle afleveres tilbage i går! Derudover skulle vi have været en tur i Randers til noget julehygge, som vi desværre blev nødt til at aflyse - der var simpelthen ikke vejr til at køre derned.

Vi er ligeså stille begyndt at finde ud af, hvor tingene skal stå. Men der er også MEGET som vi endnu ikke ved hvor skal være! Det kommer til at tage noget tid tror jeg, men mon ikke det går :o)

8 kommentarer:

 1. Han er da slet ikke uden evner Camilla :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, monstro om han ender med at blive blomsterbinder en dag :o)

   Slet
 2. Camilla, hvis du er klog, så tager du de ord i dig igen, OG viser din glæde og kærlighed til din søn ved at fortælle ham, hvor glad du er for de ting, han laver til jer, og lader dem stå fremme, hvor alle kan se dem - det er kærlighedsgaver.

  Da min søn gik i børnehaveklasse, måtte han gå baglæns hele vejen hjem, fordi vinden ellers ville have ødelagt den fine gave, han havde lavet til mig.
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror at du fuldstændig misforstår hvad jeg skriver, eller også har jeg formuleret mig dårligt. Jeg glæder mig til at få en masse ting han har lavet, men jeg ved også at man som mor (og far) elsker dem fra første øjefærd, netop fordi ens børn har lavet dem. Derimod er det nok ikke altid noget, der ville falde i andres smag. Men samtidig ved jeg også, at det uanset hvad vil være ting, jeg synes er mere vellykket end andet, og det der er knap så vellykket vil nok ikke pryde hylderne helt så længe, som det der er meget vellykket.

   Jeg elsker vores fine dekoration, og jeg var grædefærdig over den fine tegning jeg fik af ham til min fødselsdag :o) Jeg ved udemærket, at det er kærlighedsgaver og ser frem til hver og en af dem :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...