mandag den 3. december 2012

Tillykke til Coco...

I dag bliver lille Coco 6 år gammel. Hun er ved at være en voksen dame, men opfører sig stadig som en hvalp - en kende overgearet og temmelig fjollet ;o) Hun er også en ret sur lille hund, som desværre gør en del, og mener at alle der kommer ude på vejen er på hendes domæne! Men jeg er til gengæld sikker på, at hun også kommer til at elske det nye hus med en okay stor have, som ikke er til at slippe ud af :o)

Tillykke lille Coco - nå, ja - billedet er jo helt klart ikke fra i dag, hvor vores have er helt helt hvid!


14 kommentarer:

 1. Tillykke til Coco! Hun ligner bestemt ikke en dame der er en dag over 5 år ;) hæ hæ...

  Min barndoms hund var en Puddelfox (puddel/foxterrier) og hun gøede også ofte, specielt hvis de gik forbi huset, ligesom Coco - skøre hund :P

  Jeg er sikker på, at hun bliver lige så tilfreds med den nye adresse som resten af familien ;)

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Nej, hun holder sig godt, ikke? :o)

   Faktisk får jeg fnidder af hunde der gør, men jeg synes vi har prøvet alt, og intet har virket... nogle hunde er nok bare lidt mere hys end andre - jeg kunne dog godt forestille mig at en puddelfox også var lidt sådan :o)

   Slet
 2. Tillykke til den skønne og fjollede coco. Hun bliver helt sikkert ved med at fjolle til det sidste ;-) Hun falder helt hundrede til i jeres nye fine hus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg tror også at hun bliver ved med at være lige fjollet - og sur ;o) Jeg håber, at hun bliver glad for det nye hus!

   Slet
 3. Tillykke med den lille bestemte dame! Håber hun bliver fejret med manér :D Hun glæder sig sikkert helt vildt til at boltre sig i den nye have og nyde den nye parcel ligesom jer ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, hun er en meget bestemt dame :o) Hun fik i hvert fald nogle gode gaver - knogle, griseøre og et knudereb. Jeg tror heller ikke, at vi får hende ind fra haven de første på dage :o)

   Slet
 4. Tillykke til min favorit-blogger hund ;-D
  Glæder mig til at læse om, hvordan hun ter sig i nye omgivelser

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - hvor er du sød :o) Jeg skal nok berette lidt om tilvænningen for hende også :o)

   Slet
 5. Stort tillykke til Coco! :-)

  Jeg har lige nu min 2. advents konkurrence kørende, hvor du har mulighed for at vinde et rejsesæt med nogle af de lækre hårprodukter fra Moroccanoil. Lyder det ikke fristende? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o)

   Tak for info om give away - det skal jeg overveje :o)

   Slet
 6. Tillykke til Coco, hun glæder sig sikkert til den store have med masse at blade at jagte :-) Altså når ikke lige der er sne...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - hun er indtil videre lidt skeptisk ved det hele, og virker lidt som om hun tænker "jeg må hellere komme ind fra haven, inden de tager hjem igen uden mig!"

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...