søndag den 30. december 2012

Kransekagekonfekt

Så nærmer nytåret sig med hastige skridt! Jeg har lavet en lille omgang kransekagekonfekt til i morgen (overmorgen), som blev lavet af den skønne marcipan fra Anthon Berg. Opskriften stammer også derfra, og er lavet af Chefchocolatier Jesper Rahbek fra AXOCO by Anthon Berg - dog har jeg tilføjet lidt detaljer til beskrivelsen samt lidt chokolade. Jeg er stor fan af kransekage generelt, og denne er helt sikkert en vinder :o) Så har du tid anbefaler jeg at smække en portion sammen i morgen!


Kransekagekonfekt (ca. 35 stykker)

400 g Ren Rå Marcipan (fra Anthon Berg)
125 g rørsukker
60 g æggehvider

Rør æggehvider og sukker sammen i en skål. Jeg rørede det i Kitchen Aid'en til sukkeret var helt opløst. Bland herefter marcipanen i, og rør dejen godt sammen. Brug en sprøjtepose til at forme kransekagekonfekt, som sprøjtes direkte på en bageplade med babepapir. Pynt med enten et kirsebær eller en hasselnød.

Bag dem i oven i 12 minutter ved 200 g.

Når de er afkølet kan du evt. dyppe dem i lidt chokolade til at give ekstra sprødhed. Opbevar i en lufttæt beholder i køleskabet indtil de skal spises. De egner sig også godt til en tur i fryseren.

God fornøjelse

2 kommentarer:

  1. Mums, det er en klassiker :-) Jeg kunne i hvert fald godt spise et par stykker nu :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, en rigtig klassiker! Uh, jeg har vist lidt af dem i fryseren :o)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...