lørdag den 25. maj 2013

En lækker tapas tallerken

I dag har vi fået den letteste aftensmad, som dog samtidig var enormt lækker, velsmagende og smuk - not bad, not bad at all :o) Vi fik nemlig en omgang tapas helt efter mit lille hoved... og køleskabets! Junior var STOR fan og spiste lystigt af næsten alle retterne :o)


Jeg har egentlig ikke rigtig nogen opskrift, for der var ikke så meget madlavning over det, men her er hvad vi fik:

Fra toppen i midten og med uret rundt...
Jalapëno-halves med revet ost, en stang "Herrgård" ost og kalkunbacon (bagt i ovnen ved 200 grader i 10 minutter
Chorizo
Varmrøget ørred med røræg
Mozzarella i serano-skinke
Cherry Peppers fyldt med græsk yoghurt rørt med finthakket chorizo
Hvidløgsstegte tigerrejer
og lidt vindruer

Jalapêno halves og Cherry Peppers er rester fra dengang vi holdt Tex Mex Tapas fest i samarbejde med Santa Maria. De har desværre taget deres Tex Mex Tapas af markedet igen, hvilket jeg er lidt ked af, for der var vildt mange lækre ting synes jeg...


Vi fik også lidt brød til - vi skulle egentlig have haft nogle hvidløgsbrød eller lignende, men da jeg er i gang med at forsøge at tømme vores fryser lidt, fik vi i stedet nogle lækre naan-brød lavet efter en opskrift hos Valdemarsro

6 kommentarer:

 1. Umm det ser godt ud :-) Rigtig god måde at få brugt lidt div. fra køleskabet på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det smagte også skønt! Ja, det er super smart at man kan variere det i det uendelige og derfor bruge lidt rester fra køleskabet :o)

   Slet
 2. Ork manner. Jeg elsker, elsker, elsker tapas. Og det fede er jo netop, at det ikke behøver være så pokkers indviklet :) Lækkert ser det ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også super lækkert med tapas! Vi får det faktisk ikke så tit, men jeg tror det skal på menuen lidt tiere, for det er jo netop vildt let!

   Slet
 3. Sådan en omgang går man ALDRIG galt i byen med :D Det simple er bare nogen gange det allerbedste og den tallerken ser dælme skøn ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også en virkelig lækker omgang! Ja, nogle gange er det vidunderligt med noget simpelt!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...