søndag den 12. maj 2013

Glædelig mors dag

Glædelig mors dag til alle mødre i dag :o) Håber I får en skøn dag og bliver forkælet rigtig godt! Hvis I naturligvis er til den slags... I min familie er vi klart til den slags :o)

Min egen kære mor - Glædelig mors dag, mor :o) - har allerede fået sin gave af mig, men har ikke brugt den endnu. På onsdag skal vi nemlig ind at se "Three Phantoms" i Århus, og jeg glæder mig såååååå meget! Vi skal sidde på første række! Det er en lidt større gave end jeg plejer, men jeg kunne ikke lade være.

Vi startede dagen med en lille poser med godt til mor :o) Min egentlig mors dags gave har jeg nemlig fået, men junior (og husbonden) syntes alligevel, at jeg skulle havet et eller andet i dag også :o) Hvor sødt er det lige. Jeg ved ikke om man kan se juniors kunstværk på posen...

Derefter fik vi morgenmad med god te, lækre pandekager og den skønne jordbærsirup.

Opskriften på pandekagerne er en jeg har liggende i en mappe, og som er en kopi fra et gammelt dameblad. Jeg ved ikke hvor og hvornår det er fra, men det er de absolut skønneste pandekager i min verden :o)

Kærnemælks pandekager med boghvedemel (ca. 30 stk.)

225 g hvedemel
75 g boghvedemel
2 tsk. bagepulver
1 tsk.natron
1 tsk. sukker
1 tsk salt
2 æg
5 dl. kærnemælk 
4 spsk majsolie

Mel, bagepulver, natron,sukker og salt blandes. Æggene piskes sammen med kærnemælk og olie, røres i melblandingen. bages som små tykke pandekager. 

Anyway, tilbage til min mors dags gave. Jeg har tidligere klaget min nød over manglen på en ordentlig køkkenvægt. Men det er SLUT nu! Jeg har nemlig fået den skønneste køkkenvægt nogensinde. Den er stor, robust, nøjagtig, kan tage stor vægt, har dejligt stort (og oplyst) display, og hvis man vil kan den sættes til i stikkontakten :o) I love it!

Jeg ved at man kan købe den i Danmark, men vi købte den i Tyskland hos Digitalwaagen Shop, hvor vi fik den til en meget bedre pris.


14 kommentarer:

 1. Ihh nogle skønne gaver, og ham Junior er da virkelig lidt af en kunstner :)

  Herhjemme er vi ikke til mors dag (dvs mor er ikke, men far er... Ha ha ha...), men jeg fik dog lidt igår, for så var det ikke en rigtig mors dag gave ;)

  Nyd din dag til fulde søde Camilla :)

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Maj, jeg synes også, at det var nogle enormt skønne gaver :o)

   Hihi, det er lidt sødt, at du fik gaven om lørdagen, så det ikke var en rigtig mors dags gave :o)

   Slet
 2. Glædelig mors dag! :)

  Ej hvor en lækker gave! Jeg syntes selv jeg har en lækker køkkenvægt, man kan da godt se den ik kan hamle op med den der! ** jeg mangler især at kunne sætte den i stikkontakten!

  SvarSlet
  Svar
  1. tak :o)

   Ja, det er en mega gejlet køkkenvægt jeg har fået mig, og jeg eeeelsker den :o) Det er nemlig ret cool, at man kan sætte den i stikkontakten!

   Slet
 3. Glædelig mors dag - herhjemme gør vi ikke så meget i det, VI er vist bedre til fars dag. Men faren er lidt betaget af din fine vægt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Karin :o)

   Hm, er det nu helt fair? at være mere til fars dag?!?

   Ja, det er en cool vægt :o)

   Slet
 4. Hej Milla. Tak for en rigtig dejlig dag, for din søde hilsen og for din helt vidunderlige mor´dagsgave. Jeg glæder mig rigtig meget. Kærlig hilsen fra mor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak kære mor :o) Det var en skøn dag - både i søndags og i onsdag. Jeg er glad for, at vi kunne dele oplevelsen sammen :o) Knus

   Slet
 5. Hæhææ. Den skønne skønne vægt. :-D Og sikken fin ekstra gave du da lige blev beriget med. Dejlig dag. ;-) ♥ jeg glæder mig til, at blive andet end hundemor, for Chillum har vist opbrugt sin hundeopsparing :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, min skønne, skønne vægt! :o)

   Stakkels dig - og Chillum, der har brugt hele opsparingen. Men mors dag er noget helt specielt når man har børn, så du kan godt glæde dig til den dag du kommer så langt :o)

   Slet
 6. Sikke dejlige gaver, lækre pandekager og en fed vægt. Jeg har haft så mange problemer med køkkenvægte, men en billig én fra OBH endte med at være den eneste der har gjort mig tilfreds. Godt at vide man kan få noget stabilt. Det er smart den kan sættes til stikkontakten, for man har jo aldrig et ekstra af de sk*de små runde batterier... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Ja, det var i det hele taget en skøn dag! Jeg var på mange måder også glad for den jeg havde fra OBH - den var i hvert fald stabil, men desværre var betjeningen af den ikke særlig god! Det er nemlig super smart at kunne sætte den i stikkontakten, for lige når den render tør for batterier, har man aldrig nogle ;o)

   Slet
 7. Nøj nogle skønne gaver. Må nok indrømme at jeg er en smule misundelig på den vægt :-) skal i hvert fald lige se nærmere på den næste gang vi er på besøg :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Det er også en fantastisk vægt! Jeg eeeeelsker den :o) Du må gerne kigger nærmere næste gang I er på besøg :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...