søndag den 26. maj 2013

Vækst...

Det går enormt hurtigt med vores planter i udestuen! Det er ikke lang tid siden jeg sidst lavede et indlæg, og siden er de vokset eksplosivt! Vi har nok høstet en 8-10 agurker, og der er lidt flere på vej. Det begynder at vrimle frem med små tomater, som dog nok varer lidt inden de er klar. Peberfrugter og chili rører ikke så meget på sige endnu, men mon ikke det kommer snart :o)


Da jeg i går var ude at tage billederne af planterne, satte junior sig pænt på den endnu tomme kapillærkasse og ventede på, at jeg tog et par billeder... så det gjorde jeg selvfølgelig :o) (beklager det den plettede body - det var lige efter aftensmaden)8 kommentarer:

 1. Super dejlige billeder Camilla! Det ser virkelig ud til at planterne trives i det nye hus, og det samme med junior ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord Helle :o) Ja, det ser ud som om både planter og barn trives :o)

   Slet
 2. Hvor er han lækker ham junior :)
  Skønt med hjemmeavlet grønt. Må man se lidt flere billeder af udestuen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg synes også han er en lille lækkerbisken!

   Jeg skal nok på et tidspunkt tage lidt flere billeder af udestuen, og lidt mere af resten af huset... når jeg får tid ;o)

   Slet
 3. Skønne dreng! Ihh hvor gad jeg godt at min gut havde lyst til at stille sig op på samme måde da :D Og altså igen så er jeg jo bare mega misundelig over, at jeg ikke lige kan dyrke agurker og andet lækkert grønt på min matrikel udover krydderurter for det ser jo skønt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg har faktisk heller ikke oplevet, at han har gjort det før, så jeg var lidt forundret!

   Det er også skønt med muligheden, og den få du også en dag! Jeg kan så til gengæld afsløre, at jeg har formået at slå nærmest alle mine krydderurter ihjel! ;o)

   Slet
 4. Der er i hvert fald god grokraft i ham den bette med det dejligste smil og øjne så store som tekopper!
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord :o) Han er en dejlig lille dreng, der ikke er så lille mere :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...