søndag den 19. februar 2012

En van(d)vittig uge

Jeg er virkelig langt bagud med at blogge... men jeg når forhåbentlig up-to-date snart. Men det startede sidste lørdag, hvor opvaskemaskinen valgte at brænde sammen, alt imens jeg stod og lavede kage til barnedåb. Mandag var vi så ude for at købe en ny opvaskemaskine - 4.000,- inkl. levering, installering og afhentning af den gamle...

I onsdags sendte jeg husbonden ud for at hente en klods-kasse i værkstedet, hvor han fandt ud af, at der var noget der dryppede, og det viste sig at være vores vandtank der var i stykker. Torsdag morgen måtte vi så have besøg af VVS-manden, som sagde at vi skulle have skiftet til en ny veksler - 10.000,- plus moms! De fik den skiftet og tjekket vandet og tog afsted. Et par timer senere mens min MG var her skulle jeg ud at hente noget vand, men der var ingen vand! Så måtte jeg jo ringe og sige at de skulle komme igen. Der kom en meget ung mand, som mente at det bare var filteret... det var det ikke. Så troede han at det nok var snavssamleren i værkstedet... det var det ikke. Så spurgte han efter vores vandur, og måtte ned i brønden og kigge efter det - lidt senere kom der endnu en VVS-mand, der hoppede ned i brønden. Der gik lidt tid, og de kom og bankede på døren og sagde, at de lappede det sammen igen og så ville de smutte, for det var vandforsyningen der havde lukket for vandet! Hvad er lige sandsynligheden for at det sker uanmeldt lige efter vi har haft håndværkere på besøg!!!

Nå, men fredag var vi forbi og skrive under på papirerne om vores nye bil :o) Helt ny og familie-venlig men med masser af udstyr :o) Den skal hentes på torsdag :o) og så har vi været i Ringkøbing til fødselsdag/indflytter-fest og fødselsdagsbrunch i Randers søndag, så weekenden har være RET booket op!

Til gengæld har vi lige fanget et par gode snapshots på kameraet - Junior der spiser pizza for første gang :o) Eller dvs. det var kun en lille bitte smule kant han sad og tyggede på - og det var en spelt-pizza :o) og for en gang skyld et billede af Coco. Hun er stadig nuttet og min lille yndlingshund, men hun er altså ikke fotogen! Hun er simpelthen for mørk og krøllet :o)


Men jeg skal helt sikkert have blogget lidt de næste par dage om bl.a. skovbær-snitter og noget MEGET lækker mad vi fik på restaurant i forrige uge :o)

6 kommentarer:

 1. Sikke da en uge I har haft - der har da godt nok været gang i den! Kan godt se, at det nok ikke lige er dig jeg skal forvente medlidenhed fra med at jeg har været syg hele den sidste "friuge" inden kursus og job ;-)

  Tillykke med den nye bil - det lyder spændende :-) Ih hvor er det nogle fine billeder, de ser jo dejlige ud begge to :-) Jeg kommer nordpå i påsken, er I helt booket op, eller tror du vi kan finde tid til at ses? Lillemanden bliver jo efterhånden så stor, at jeg snart ikke kan kende ham!

  Knus til jer alle :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har været noget af en uge, men derfor kan du nu godt få lidt medlidenhed: Stakkels dig :o(

   Det med påsken må vi lige se på - vi plejer jo at være ret booket op...

   knus

   Slet
 2. Uha, hvor har i godt nok været uheldige søde!!
  Især med det håndværkerbesøg den dag vandet var lukket, haha...
  Godt at i kan trøste jer med en ny og lækker bil:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi har været ret uheldige! Haha, ja det er simpelthen utrolig at det faldt sammen med håndværkere og lukning af vandet! :o)

   Slet
 3. Hold da op........... HADER bare når der er noget galt med vandet........................

  Synes nu altså at din hund er vildt sød !

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er mega træls når det er noget med vandet, for det er meget svært evt. at klare selv! Tak, jeg synes også hun er nuttet :o9

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...