Endnu en dag, endnu en salat... ja, vi får meget salat-agtigt mad herhjemme, men det smager som regel godt, og så er det jo ikke noget problem. I tirsdags (yay, jeg kan huske hvad dag det var :o) fik vi denne lækre salat
Honningmelon med brede bønner, grape og feta (Skagenfood)
1 honningmelon
250g brede bønner
2 forårsløg
1 rød grape
100g fera
4 spsk. god olivenolie
1 spsk balsamico(glace)
salt og peber
Befri melonen for skal og kerner og skær kødet i skiver. Nip bønnerne og skær dem i 2-3 strimler på langs. Giv dem 1 minuts opkog i spilkogende saltet vand og køl af i iskoldt vand. Snit forårsløgene i tynde skrå skiver. Pil grapefrugten og fjern alle de hvide, bitre hinder, så kun frugtkøbet er tilbage. Anret melonskiverne på et fad og fordel de lange bønnestrimler ovenpå. Læg stykker af grapefrugt på og drys med feta og forårsløg. Dryp med olivenolie og balsamico og slut af med et godt kværn sort peber.
Vi fik en paneret skinkeschnitzel til. Endnu en lækker sommerlig salat, som dog desværre ikke passer vanvittig godt til denne kolde årstid!
Øh.... Hvad er en "bred bønne"?
SvarSletDe bliver vist også kaldt snittebønner :o)
Slet