onsdag den 15. februar 2012

Valentine's Day....

Jeg ved godt at man synes at det er noget pjattet amerikansk noget med Valentine's Day, men når hele ens dag går op i bleer, babymad og gylp - så er det skisme ikke altid helt let at huske at sætte pris på ens forhold. Så er der også mange jeg har hørt sige - jeg vil hellere have blomster/chokolade/gaver på en anden dag, men hvor jeg siger - står valget mellem ingenting eller på VD, ja så tager jeg gerne VD :o)

Bla, bla, bla - det jeg ville sige, er at husbonden og jeg "fejrer" Valentine's Day. Jeg var endda så sødt at jeg ikke særlig diskræt sendte et link til husbonden på en kurv fra Downtown, i tilfælde af at han ikke have tid til at udtænke de helt store planer :o)

Junior fik også pænt tøj på i dagens anledning :o) og så bare fordi jeg kunne, hihi
I et afslappende øjeblik, hvor han lige får sig en bid med "B"

Jeg købte meget DYR, men meget LÆKKER lakrids til husbonden, og et par øl... Lige efter hans smag :o)

Og jeg fik som nævnt en kurv fra Sv. Michelsen Chokolade med:
- Håndlavede chokolader fra Sv. Michelsen
- Bolsjer med hindbærsmag fra Blåvand Bolcher
- Karameller fra Karamel Kompagniet i Gudhjem
- Sprøde dragéer
- Kærlighedste - 1 pose løs sort te
- Chai latte - te i breve

Til aftensmaden fik vi en omgang FAN SUSSI fra FANDANKO. Siden jeg testede det med bloggerpigerne har husbonden sagt, at han også gerne ville prøve det, så det blev altså i går. Jeg må sige, at det smagte faktisk bedre end sidste gang. Sidste gang beklagede vi os alle over, at risene var lidt tørre, men det syntes jeg overhovedet ikke var et problem denne gang. Dog har jeg nok sådan lidt, at nu har jeg prøvet det 2 gange, så der er nok ikke den store sandsynlighed for at jeg får det igen. Men det er altså ganske godt, så jeg vil klart anbefale det, og så er det jo også vanvittigt smukt at se på :o)


Som afslutning på aftenen så vi et afsnit af Trinny og Susannah og fik en lille portion hjemmelavet is - jeg har et par stykke som jeg stadig ikke har fået blogget om, så det kommer snart :o)

4 kommentarer:

 1. iiihh hvor er junior nuttet :-) Jeg bryder mig overhovedet ikke om rå fisk/kød, så måske jeg skulle prøve sussi... flot og lækkert ser det ialtfald ud...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg synes også han er lidt nuttet :o) Det kunne du sagtens gøre, hvis du ikke er til "almindelig" sushi - så er det bestemt et lækker og smukt alternativ :o)

   Slet
 2. Hold nu op en charmetrold :-) Lyder som om i rigtig har hygget :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi - han prøver i hvert fald at være det :o) Det gjorde vi bestemt også, det var dejligt at slippe for madlavningen for en dag :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...