onsdag den 2. maj 2012

Give Away med Frk. Anna

Her for nogle uger siden fik jeg muligheden for at teste noget af det lækre marmelade fra Frk. Anna. Men jeg syntes, at det på en eller anden måde var ved at være lige i overkanten med at det kun er mig der tester, så derfor fik jeg lokket de søde mennesker til at sende mig lidt ekstra marmelade - til JER :o)

Der er ikke kun 1 vinder, men 2 vindere af hver 4 glas med lækker marmelade. Selv har jeg kun testet 2 slags (og jeg er FAN!) som næsten fortjener et indlæg for sig selv, så det kommer en af dagene. Men tilbage til give away - som sagt har 2 af jer mulighed for at vinde 4 glas - Økologisk Hindbærmarmelade, Stikkelsbærmarmelade, Økologisk råsyltet appelsinmarmelade og Blomme/rabarbermarmelade.

Det eneste I skal gøre, at komme med et godt bud på hvad man bruge syltetøj til - noget som er lidt nyt og spændende og gerne med en opskrift - så lad være med at skrive, at I vil smøre det på brødet ;o) Derudover ville jeg naturligvis blive meget glad hvis I ville følge bloggen enten via bloglovin' eller GFC, men det er ikke noget krav for deltagelse.

Jeg vælger de 2 forslag, som jeg synes lyder mest spændende. Vinderne bliver trukket 8. maj, så I har en lille uge, til at finde på noget spændende :o)17 kommentarer:

 1. Uhm..lækker give-away. Jeg elsker at bruge god (gerne hjemmelavet) marmelade til kager. F.eks til mousse i lagkager, hvor marmeladen blandes med smeltet hvid chokolade og pisket piskefløde...mums, Desuden elsker jeg en kage hvor bunden er som i en drømmekage, herover marmelade og tilsidst en marengs over og så ind i ovnen til gylden og gennembagt. Det er SÅ lækkert og sommerligt...
  Kh Lene

  SvarSlet
 2. Årh det lyder lækkert!!!

  Jeg kunne godt bruge både stikkelsbær og blomme/rabarber marmeladerne til at putte i små butterdejslommer, bagt i ovnen, serveret med en lækker vaniljeis eller lidt cremefraich/skyr/græsk yoghurt rørt med lidt vanilje og drysset med lidt friske bær... Det kunne bare være den lækreste eftermiddagskage eller dessert!
  Jeg er mega fan af hindbærmarmelade, som jeg enten ruller i mine pandekager, en roulade sammen med lidt cremet chokoladeganash eller i HINDBÆRsnitter :D
  Appelsinmarmeladen ville jeg bruge i en hvid chokoladesauce som skulle serveres sammen med en hindbær/blåbærsorbet - det giver lige et ekstra og overraskende pift...

  SvarSlet
 3. Hm, er vist ikke særlig fantasifuld, tænker bare lige på donuts med marmeladefyld eller som smag i smoothies/milkshakes :-)

  KNus
  Birthe

  SvarSlet
 4. Vi har ofte gjort som Agnethe og puttet det i butterdej og bagt det (Virker i øvrigt også glimrende med chokolade) og spist med is til. Det er virkelig himmelsk!

  SvarSlet
 5. Jeg bruger marmelade og syltetøj til at styre min (alt for store) lyst til søde sager: Et stykke fuldkornsknækbrød med hytteost og en stribe god marmelade eller syltetøj ovenpå. Så er det både sødt, knasende og mættende og giver samtidig et lille skud protein til forbrændingen! Og jeg bruger hvad jeg lige har; blåbær, jordbær, rabarber, hyben eller appelsin. Alle smager de godt sammen med hytteost :-)

  God solskinsdag!

  SvarSlet
 6. Marmelade smager også rigtig godt på havregrød. Jeg plejer at putte det ovenpå havregrød sammen med en lille klat smør og kanelsukker

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 8. hvor lækkert..
  jeg skal lave 160 cupcakes her i næste måned til min svigerfars 50 års fødselsdag, til den anledning skal jeg lave nogle med blomme og chokolade smag, og i den opskrift skal man bruge syltetøj i "dejen".

  SvarSlet
 9. Jeg vil bruge hindbærmarmeladen i mine kokossnitter som jeg lige har blogget om :-)

  SvarSlet
 10. Måske kunne man vende et par skefulde marmelade i en god, hjemmelavet vaniljeis inden den røg i fryseren...............

  SvarSlet
 11. Jamen, jeg har netop fundet en opskrift på berlinere med hindbærfyld ... Og da jeg Aldrig har prøvet hjemmebagte berlinere, ville jeg klart bruge en sjat god hindbærmarmelade til dét formål. For prøves skal det i hvert fald. :)

  SvarSlet
 12. Jeg har læst lidt om de her marmelader og det lyder til og være en rigtig lækker marmelade, og så ser de jo også smukke ud i emballagen.
  Hvis jeg havde fingrene i de her marmelader, så kunne man selvfølgelig bruge dem til lækre desserter. Men nu er sommeren jo på vej, så jeg vil nok bruge marmeladen med stikkelsbær sammen med kylling. Måske lave en marinade og smække kyllingen i ovnen. Eller lave en lækker stikkelsbær kompot til kylling, måske med et tvist af lidt chili :)
  Og blomme-rabarber vil jeg tage med hjem til min mor og se hende kokkere det sammen med rådyr, da hun er så god til vildt og bær. Og blomme-rabarber vil komplimentere rådyret godt :)

  SvarSlet
 13. Also I would like sign up for these fine candy.
  hugs
  Gerda

  SvarSlet
 14. Uhm! De her marmelader er jeg bare en fan af! Køber dem engang imellem i Fakta, hvor de har det oftest.
  Jeg plejer at bruge dem som "sukker" i min morgenmad. En skål med 200 g. ymer, 30 g. økologisk ymerdrys og 1-2 tsk. af marmeladen. Haps! Det er bare jordens bedste morgenmad.

  Ellers plejer jeg faktisk at bruge dem som fyld i muffins. Det lyder måske lidt underligt. Men istedet for at have en midte af flydende chokolade, så er det altså super lækkert at få hindbær eller anden frugt i midten af en god chokomuffin.
  Det sidste jeg vil skrive som et hit, er når vi holder fødselsdag og jeg laver lagkagen. Der bliver det næsten altid en med chokobunde, banan i skiver og flødeskum blandet op med abrikosmarmelade. Hold **** det smager fab!

  Rigtig god weekend - og tak for en fantastisk blog.

  SvarSlet
 15. Hey der,
  Hvis jeg skulle lege med marmelade, og ikke bruge den på lune boller, ville jeg prøve at bruge det på bunden eller i skummet på hjemmelavede flødeboller. Tror det ville være himmelsk - ikk'?

  Birgitte

  SvarSlet
 16. Go'formiddag :)
  Hvis jeg skulle bruge syltetøjet - vil jeg bruge det til bagværk.. Det ville blive små fuldkornstærter, som bliver bagt, hvorefter de fyldes med skyr, som er rørt sammen med syltetøjet for at få smag og toppet med friske bær - mm, skøn kombination :)

  SvarSlet
 17. Hej.
  Jeg ville spise syltetøjet til morgenmad oven på græsk yoghurt med en lille håndfuld ristede solsikkekerne drysset over. Det er gudemad :-)
  VH Mellemmølle

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...