lørdag den 19. maj 2012

Grill party - sneak peak

Ja, jeg har ikke bevæget mig meget i blog-verdenen de sidst dage, junior har nemlig være syg, og nu har bæstet skisme smittet mig! Det kom bare SLET ikke belejligt i dag, for i dag kom mafiaen og deres bedre halvdele (+ Pixi) til grill frokost. Vi skulle teste en masse lækre ting fra Santa Maria, primært fra deres BBQ-serie, og det hele var jo ligesom købt ind og mere eller mindre lavet. Så da jeg vågnede i morges med hovedpine og kvalme var det et spørgsmål om jeg magtede det. Heldigvis var husbonden super sød til at hjælpe, så vi gennemførte alligevel, og det er jeg rigtig glad for, da det var en super hyggelig eftermiddag. Det var rart at hilse på alle mændende, og jeg tror alle synes det var en okay eftermiddag. Dog blev jeg på et tidspunkt nødt til at smide dem allesammen ud, for jeg kunne ikke mere!

Derfor kommer i dag også kun et lille bitte sneak peak på dagens retter, og så vender jeg tilbage når jeg er lidt mere frisk - som forhåbentlig er MEGET snart :o)


6 kommentarer:

 1. Både Daniel, Pixi og jeg hyggede os rigtig meget og blev enige om at det må vi gøre igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var godt :o) Jeg synes også, at det var rigtig hyggeligt, selvom jeg nok ville nydt det mere, hvis jeg ikke havde været syg! Men, ja - vi må klart gøre det igen :o)

   Slet
 2. Det ser nu ud til at have været meget hyggeligt og lækkert trods alt og rigtig rigtig god bedring til dig og bette Victor! Glæder mig til at se mere og høre om den der kartoffelsalat med flødeskum?!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - vi er stadig ikke helt friske :o( Så det kræver vist en opringning til lægen igen i morgen...
   Uh, hvis jeg selv skal sige det er det en FABELAGTIG kartoffelsalat, men jeg tror til gengæld også det er en "enten eller" nogle elsker den, andre bestemt ikke!

   Slet
  2. Hihi - Line, det tager jeg som en kompliment, når jeg nu ved at du slet ikke er til kartoffelsalat :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...