Det blev til en bøf, nogle pølser og et kartoffelfad. Det var ikke så ringe endda! :o)
Grill tallerken - 2 pers.
2 bøffer
"Steak rub" fra Santa Maria - er åbenbart ikke på deres website?! men som er RET godt!
3 gode pølser - vi fik nogle lækre ferske landpølser med svampe og bacon fra Føtex
8-10 kartofler
5-6 cherrytomater
1 løg
salt
Lime Pepper fra Santa Maria
Varm grillen op. Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Pil løget og skær det i skiver. Skyl tomaterne og skær dem halvt over. Smør en folie-bakke med lidt olie, put grøntsagerne deri, vend det godt sammen med salt og Lime Pepper, og sæt det på grillen under låg. Efter ca. 30-40 minutter bøffer gnedet i "Steak Rub" og pølser på grillen. Når alle delene er færdige kan der spises :o)
Jeg synes at grøntsagsfadet blev rigtig godt. Vi har som sagt ikke gjort så meget i grøntsager på grillen, men det kommer vi bestemt til i fremtiden. Det var let, lækkert og sundt :o)
Grønsager på grillen... det må I ikke snyde Jer selv for. Grønsags-spyd, hele portebello-svampe, squash... og jeg kunne blive ved. Der er nu noget ved grill-sæsonen ;-D
SvarSletTak for de gode forslag :o) Det er helt sikkert noget, vi skal gøre mere ved :o)
Slet