onsdag den 16. maj 2012

Grøn salat med nye kartofler, radiser og dijonvinaigrette

Selvom det er svært at tro på, når man kigger ud af vinduet og ser at det øsregner, så burde sommeren vel snart være på vej?!? Det begynder også at påvirke hvad vi får at spise. Mandagens ret var derfor ret sommeragtig, og rigtig lækker.


Grøn salat med nye kartofler, radiser og dijonvinaigrette (modificeret fra Skagenfood)
750 g små kartofler
1 bakke sugar snap - ærter
1 stk frillicesalat
1 bundt radiser
0,75 dl olivenolie
4 spsk vin eddike
1 spsk dijonsennep
1 fed hvidløg
salt og peber

Skrab kartoflerne, kog dem møre i letsaltet vand og køl dem af. Bælg ærterne, giv dem et hurtigt opkog i letsaltet vand og køl af under den kolde hane. Snit radiserne i tynde skiver og riv den skyllede, slyngede salat i mundrette bidder. Vend kartofler, radiser, salat og ærter sammen. Pisk olie, eddike, sennep, presset hvidløg, salt og peber. Smag til og vend dressingen i kartoffelsalaten.


Som tilbehør fik vi pandestegt inderfilet krydret med "Chicken & Steak", som er en ret lækker blanding, der giver god og naturlig smag til et stykke kylling, som ellers godt kan være lidt trist. Generelt var det en lækker sommerlig tallerken, og den leder bestemt tankerne hen på en lun sommerdag med grillerier... men med det her vejr... suk :o(



2 kommentarer:

  1. jeg glæder mig til at prøve opskriften den virker som en frisk salat

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kan du i hvert fald sagtens gøre, den var meget lækker :o)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...