onsdag den 2. maj 2012

Pasta med portobellosvampe, squash og forårsløg - og Bornholmer-hane

Mandag, hvor husbonden havde taget sig en længe fortjent fridag, fik han dog æren af at blive sendt i køkkenet og lave aftensmad. Jeg havde en skrækkelig tandpine, eller hvad man nu skal kalde en smerte, som er affødt af bedøvelse i forbindelse med reparation af et hul i tænderne!

Nå, men endnu en engang faldt valget på en opskrift fra Skagenfood. De anbefalede at man fik helstegt kylling til, men i stedet for fik vi som nævnt den helstegte kylling dagen før , og valgte derfor at smide kyllinge strimler ned i retten (god reste-karma :o) - MUMS! Det var bare sååå lækkert! Junior var også stor fan :o)

Husbonden ændrede lidt i opskriften, og er herunder beskrvet, som han lavede den.

Pasta med portobellosvampe, squash og forårsløg (2 pers.) - Skagenfood

250 g tørret pasta
1 pk portobellosvampe
1 stk squash
3 stk forårsløg
1 spsk smør
1 dl hønsefond
2½ dl cremefine
2 spsk citronsaft
salt og peber
1 rest kylling - vi brugte 1 helt bryst fra en Bornholmer-hane

Kog pastaen efter anvisning på emballagen og lad det dryppe godt af. Skær svampene i skiver, squashen i små tern og snit forårsløgene tyndt. Riv kyllingen i stykker. Smelt smørret på en pande og rist svampe, squash og løg deri ved høj varme, men uden at de tager meget farve, til grøntsagerne er bløde og møre. Rør imens fond og cremefine sammen og krydr med salt og peber. Hæld kyllingen og blandingen over svampene og lad det koge ind til en let cremet konsistens. Vend pastaen i, smag til med citronsaft, salt og peber og server straks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...