tirsdag den 5. juni 2012

Glædelig fars dag... og tillykke mor :o)

Ja, som overskriften antyder så er der lidt en interesse konflikt i min familie - for nogle mere end andre ;o) Det er jo fars dag i dag, men det er også min mors fødselsdag (TILLYKKE MOR, jeg er glad for at det alligevel kunne blive en god dag :o) Nogle i min familie (hint: min far) mener at de må være nogenlunde lige vigtige ;o)

Men hvorom alting er, så skal jeg først se min mor og far i weekenden, hvor min mor holder fødselsdag - og ja, der falder nok også en lille ting af til min far :o)

Her i hytten har junior rigtig oppet sig til hvad der jo er husbondens første fars dag. Jeg ved jeg har skrevet det før, men både husbonden og jeg sætter pris på "fejringsdage" og gaver og hygge, det er jo smag og behag, men vi elsker der. Derfor er dagen startet med at far fik lov at sove længe, og da han stod op var der gaver og brunch. Senere skal vi have god mad og se en (god) film, så kan man vist ikke forlange meget mere som far :o)

Jo, jo - det er fine sager: en rørtang og en bøtte Swarfega :o) Der mangler ikke noget!
4 kommentarer:

 1. hahaha det er seriøst fars dags gaver. Blev han glad for dem?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en rigtig fars dags gave :o) Ja, han blev glad - det var lige hvad han manglede :o)

   Slet
 2. Fars dag er vigtig - herhjemme blev der også lavet gaver i stor stil.

  Håber I havde en god dag og han blev glad for tingene.

  Hilsen Grith

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig til at se, hvad dine nuttede unger fandt på :o) Vi havde en dejlig dag, og han blev meget glad for gaverne :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...