lørdag den 30. juni 2012

1

Så mange år bliver junior i dag :o) Jeg kan slet ikke forstå at det er et helt år siden han kom til verden! Der er sket så meget, og han er blevet så stor og dygtig - Han bruger det meste af tiden herhjemme på at kravle op og ned fra sofaen, det synes han er helt fantastisk sjovt!

Vi holder først fødselsdag i morgen for familien, så i dag har gået med at gøre klar, handle det sidste ind, lave kage og fejre vores lille gut, som her inspicerer sin gave fra os :o)


16 kommentarer:

 1. Stoooort tillykke med ham Camilla!!! :D Håber i får en fantastisk dag i morgen og GLÆDER mig til at se kagen :) Er sikker på den er fin :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde :o) Vi har haft en rigtig dejlig weekend, selvom junior har valgt at gå hen og blive lidt syg :o( Kagen dukker op snarest :o)

   Slet
 2. Stort tillykke med ham! Håber I får en rigtig dejlig dag imorn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Vi havde en dejlig dag, og der kommer mere om den snarest :o)

   Slet
 3. Nåhr bettefisen :) stort tillykke med din dejlige dreng! Så fik han den lækre lækre gave :) den er så pæn! FIn cococamouflage forresten ;) halsbåndet afslører hende

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line :o) Ja, den er såååå fin den bil :o) Hihi, der var vist ikke så meget camouflage over hende, det kan jeg godt se

   Slet
 4. Tillykke med jeres lille dreng :)

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med den bette laban igår søde :) Jeg håber i havde en fantastisk dag, og at han fik brugt en masse tid på sin fine gave! Den er bare SÅ fin.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kristine :o) Nej, han brugte faktisk ikke så meget tid på sin SEJE bil, hans små ben er lidt for korte til at køre på den endnu ;o)

   Slet
 6. Tillykke med Jeres dejlige søn - sikke tiden løber afsted ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten :o) Ja, tiden går MEGET hurtigt, jeg kan slet ikke forstå det!

   Slet
 7. Hvor er han sød! Tillykke med ham :) Den bil har jeg også gået og luret på, da der er baby boom i min omgangskreds, og det er jo den sejeste gave til en dreng med lidt krudt i :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og tak :o) Det er nemlig den sejeste bil nogensinde! Du skal blot kigge dig godt om, hvis du ender med at ville købe den, for den varierer MEGET i prisen fra sted til sted :o)

   Slet
  2. Det var et godt tip, tak for det! For ja, de kan nemlig godt være ret pebrede. :-)

   Slet
  3. Jeg mener at vi gav omkring 550-600 og jeg har set dem helt op til 2000!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...