søndag den 14. oktober 2012

Chokolade fra Konnerup & co.

Her for nogle dage siden, eller vist egentlig lidt mere, var jeg så priviligeret at få en lækker omgang chokolade ind ad døren fra Konnerup & Co., som hører til på Fyn, og som laver nogle læææækre ting. Jeg fik 4 dåser, som ikke kun smager dejligt, men også ser meget skønne ud :o) De 4 varianter er: Chocolate coated crunchy pralines, Chocolate covered salt licorice, Chocolate covered pistachio og Chokolate coated orange.

Om Chocolate covered pistachio siger Konnerup & Co. selv: Skønne iranske pistacienødder overtrukket med hvid chokolade samt krydret med solbær.
Denne variant var nok den jeg glædede mig allermest til at prøve, men jeg blev desværre en smule skuffet. Måske var mine forventinger for høje, men jeg synes de er en smule parfumerede i smagen, og mangler måske lidt knas. Til gengæld kan man ikke tage fra dem, at de ser SKØNNE ud!!

Chocolate coated crunchy praline: Praline af flødechokolade med højt kakaoindhold fra Java. Heri er blandet knasende sprøde vanilje-vaffelstykker.
Disse små knapper har en skøn og mild smag, ikke for voldsom, og helt sikkert et hit hos folk der elsker mælkechokolade. Igen havde jeg meget høje forventninger - de levede næsten op til dem, selvom jeg ud fra beskrivelsen havde forventet et produkt der så anderledes ud :o)

Chocolate coated orange: Små fine stykker af confiteret orangeskal overtrukket med 70 % mørk chokolade.
Normalt synes jeg godt, at sådan noget appelsinskal med chokolade udenom kan være meget bittert. Det er heldigvis ikke tilfældet med disse - de smager skønt af appelsin og af dejlig chokolade. Desuden er der dejligt mange af dem i bøtten, fordi de ikke er så store :o)

Chocolate covered salt licorice: Stykker af kraftig lakrids med et strejf af salmiak overtrukkket med flødechokolade og rullet i lakridspulver.
Blandingen af lakrids og chokolade har været meget hot i de senere år, og det er jo også en vidunderlig blanding. Derfor havde jeg også ret høje forventninger til denne variant... og lad mig sige det som det er - den levede FULDT op til mine forventinger :o) De smager simpelthen bare sååå lækkert. Det eneste problem er bare at bøtten for hurtigt bliver tømt ;o)


Dåserne koster 69,- kroner stykket og kan købes enten direkte på Konnerup & Co.'s hjemmeside eller hos deres forhandlere. De ville være en skøn værtindegave eller lignende, for helt billige kan man jo ikke påstå, at de er... men jeg ville i hvert fald altid sætte pris på at få en foræret :o)

8 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine :) eeelsker flot emballage! og indhold!

  SvarSlet
  Svar
  1. De er SÅ fine :o) flot emballage er bare det skønneste, og ja indhold er naturligvis også vigtigt :o)

   Slet
 2. Du skulle altså bare lige friste endnu en gang... Ihh altså man får jo helt VILDT lyst til at synde og så vidt jeg kan læse, så er bøtterne bare ikke store nok ;) Høhø... Tak for en lækker rundtur i chokoladenyhedernes univers :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Beklager ;o) Nej, bøtterne kunne godt være en anelse større ;o)

   Slet
 3. Sikke nogle smukke beholdere de har puttet deres chokolade i. Jeg kender godt det med at blive skuffet, det bliver jeg desværre tit over chokolade - måske fordi jeg egentlig ikke er så vild med det. Men dejligt at nogle af dem smagte dig :-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er bare så smukke :o) Jeg bliver også tit lidt skuffet, men alting er jo selvfølgelig smag og behag, for der skal jo også være noget for alle. Det gode ved dem her er, at jeg nu har prøvet dem allesammen og dermed ved hvilke jeg skal købe i fremtiden :o)

   Slet
 4. Rigtig flot emballage, og indholdet ser da heller ikke værst ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er en super flot emballage og et skønt indhold!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...