onsdag den 24. oktober 2012

lekmer.dk

Jeg er blevet spurgt om jeg ville kigge lidt nærmere på webshoppen lekmer.dk og udse mig mine favoritter. Butikken har et ret stort udvalg, og man kan både købe legetøj, tøj og spil, både meget kendte mærke og knap så kendte. Så kan man ikke finde noget til de kære små derpå, må man have alt i forvejen :o)

Nu hvor vi skal til at flytte er det pludselig som om jeg får lyst til at udvide juniors legetøjsamling - at han får MEGET mere plads til at udfolde sig på, hjælper nok heller ikke på det. Nogle af de ting jeg fandt bliver nok aldrig hans, men andre dele er der nok stor sandsynlighed for, at de lander i vores lille hjem


Som man nok kan se kunne jeg godt tænke mig at få ham lidt i køkkenet, med det skønne komfur, fine gryder og en lille kokkehue  m.m. :o) Men for at han også kan være i total kontakt med sin maskuline side ønsker jeg mig også en værktøjskasse, så han kan hjælpe sin far :o)

Elefant gyngehesten er jeg bare helt forelsket i - den er simpelthen FOR nuttet - det samme med det fine stol og bord, og den lækre trøje med pandaen på :o)

Noget af det som jeg dog til gengæld er VED snart kommer ind i vores hjem er xylofonen og Agent Bumle - junior har en del Duplo Cars biler, og han elsker dem, men Bumle mangler stadig så det er kun et spørgsmål om tid :o)

Jeg kan se, at det er samme ejer som CDON og Heppo, der står bag lekmer.dk og der har jeg altid kun haft gode oplevelser, så mon ikke det samme vil være tilfældet hos lekmer.dk. Portoen er ganske rimelig 49,- og udvalget er som sagt ret stort, så alle årets julegaver kunne vist sagtens klares derinde, hvis flytningen bliver for anstrengende :o)

Indlægget er lavet i samarbejde med lekmer.dk

8 kommentarer:

 1. Lækre ting du har udset dig søde :D Er vild med gryde/pande/kedel-sættet og du har helt ret, den gyngelelefant er virkelig nuser! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også gryde-pande-kedel sættet er super cute :o) Jeg ville ELSKE at eje den gyngeelefant, men tror desværre, at vi har nok køretøjer herhjemme

   Slet
 2. Hvis jeg jeg var skruk i forvejen, så blev jeg det da over alt det nuttede legetøj ;) gyngefanten er bare sød!

  SvarSlet
 3. Årh mand - at være arbejdsløs, gravid OG se den søde gyngefant er en dårlig ide... mine penge forsvinder i en rasende fart, og bliver konverteret til små bitte, nuttede, lyseblå eller plyssede ting!

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Sorry ;o) Det lyder som en MEGET farlig kombination! Men det er ikke meget bedre at være arbejdsløs mor med internet - der er bare FOR mange fristelser :o)

   Slet
 4. De har så mange skønne ting, jeg har handlet hos dem et par gange og jeg har altid været tilfreds. De har faktisk en del ting med mumi og pippi som man ikke kan få så mange steder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skønt, når man finder steder, som har et anderledes og større udvalg end andre steder :o) Jeg har ikke lige kigget på mumi eller pippi, men det må jeg vist hellere kigge lidt på

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...