lørdag den 6. oktober 2012

En vellykket Lyserød Lørdag

Mens der lige er sat lidt vand over til pasta kan jeg lige nå at fortælle, at Lyserød Lørdag igen i år var en succes for Cupcake-mafiaen :o) Med lidt hiv og sving fik vi præsteret endnu en udsolgt, men vi havde også bagt flere cupcakes end sidste år :o) Præcist hvor mange penge vi fik indsamlet ved jeg ikke, men skal nok opdatere når jeg gør...

Smukke cupcakes på display
Det ser skisme da godt ud!

Alt i alt havde vi en rigtig god og vellykket dag. Der var fyldt med glade mennesker, og rigtig mange havde heldigvis lyst til at støtte en god sag. Det betød, at vi fik solgt over 600 cupcakes - varianter som man kan se på billedet over var: Chokolade, gulerod, blåbær og red velvet - mums!

Vi havde været så heldige, at få de meget smukke kasser ude fra Bakgaards Bageri (som lige hævede oplevelsen for kunden en smule), hvor vi også var i går for at bage kagerne. Det gik heldigvis også superfint at få dem bagt, og var samlebåndsarbejde af bedste skuffe. Personligt var jeg så heldig, at min mor og far havde taget turen hele vejen fra Randers for at komme og købe cupcakes, og havde også besøg af flere veninder derinde  - tak allesammen.

Jeg ved ikke om der var nogle læsere derinde, der var i hvert fald ikke rigtigt nogle der gav sig til kende, udover en enkelt, som havde bagt nogle burgerboller fra en af vores blogs :o)

Men nu er jeg godt nok også brugt - har faktisk lige nappet en god lang lur på sofaen, så nu vil jeg få lidt at spise og vente på at husbonden og junior kommer hjem fra fødselsdag i Ringkøbing.

Dog skal der lige lyde en tak til alle de søde sponsorer og medhjælpere vi havd. Man skal jo tænke på, at alle de penge vi fik i kassen ryger direkte til Støt brysterne, og derfor er udgifterne nogle vi selv står for, og derfor sætter vi naturligvis kæmpe pris på dem, som har støttet os.

Dansukker
Dr. Oetker
Amo
Haribo
Fru Ronne
Guldbageren Bakgaards
Fandanko

10 kommentarer:

 1. Det var et rigtig fint set up i havde lavet derinde (var vild med de der mini-bryster omkring blomsterne) og LÆKRE cupcakes! Vi nød dem meget og tusind tak for det skønne billede af min bag ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, du har da en fin bag ;o) Vi synes også selv, at vi havde pyntet fint op derinde :o) Det var hyggeligt at se både dig og bette manden derinde :o)

   Slet
 2. Jeg synes i gør sådan et flot stykke arbejde!
  Havde jeg ikke boet på Sjælland, så havde jeg købt én af hver :-D
  Tillykke med arrangementet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Vi havde et par skønne, men også hårde, dage - og så er det bare ekstra skønt når det går til et godt formål :o)

   Slet
 3. Godt gået Camilla! Jeg havde dog håbet på at få en tiloversbleven cupcake, når jeg kommer forbi på mandag.

  ... Men jeg kan glæde mig over, at de gik til et godt formål.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :o) Vi var ganske godt tilfredse. Beklager, at der ikke er nogle til overs ;o) Vi ses

   Slet
 4. Tak for kager - de var SÅ fine - smagte skønt. Vi havde inviteret til eftermiddagskaffe, hvor der skulle spises kager, og der blev ikke spist men ædt. Da gæsterne skulle til at gå gik studenterhuen rundt (den har MANGE år på bagen) så+ der blev indsamlet et pænt beløb:-)
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme - jeg er glad for at du kunne lide dem :o) Gav du dig til kende derinde? Ikke dårligt at sende studenterhuen en tur rundt :o)

   Slet
 5. Hvor ser det bare godt ud og tilmed til et godt formål. Godt gået. Skulle lige have vidst at junior og husbonden skulle til Ringkøbing for så kunne de have taget nogle stykker med - ville gerne have støttet Jer.

  Hilsen Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. De smagte også skønt :o) Hihi, de tog dog allerede til Ringkøbing (eller i hvert fald fra Aalborg) da jeg tog ud til bageren, så det kunne desværre ikke have ladet sig gøre ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...