Jeg ændrede ikke så forfærdeligt meget i opskriften, men skriver den alligevel som jeg lavede den her på bloggen.
Cookies'n'cream cheese cake (fra Line) - ca. 21-22 cm
Bund:
170 g knuste digestive kiks
35 g brun farin
70 g smør, smeltet
Bland det hele sammen og placer en bagering, foret med en høj strimmel bagepapir, på det fad, hvorpå du vil servere kage. Pres krummerne godt ned i
bunden af ringen.
Fyld:
1 pakke (154g) oreos, hakket groft
600 g flødeost
150 g sukker
150 g sukker
1 spsk citronsaft
kornene af 2 vanillestænger eller 1 tsk af vaniljetwister
6,5 dl fløde, pisket til skum
Pisk flødeost, sukker, citronsaft og vanillekorn til en ensartet og cremet masse.
Vend den piskede fløde forsigtigt i, og derefter de hakkede oreos.
Fordel fyldet på bunden, mens den er i bageringen. Sørg for at
det kommer helt ud til kanten i bunden og glat overfladen.
Sæt kagen på køl min natten over.
Server kagen med jordbær eller hindbær (og lidt glitter :o) til.
Server kagen med jordbær eller hindbær (og lidt glitter :o) til.
Okay, jeg skal være den første til at indrømme, at det lyder MEGET voldsomt, når man læser opskriften. MEN den smager altså skønt, og er ikke nær så fyldig at spise, som den lyder.
Den bliver jeg simpelthen nød til at lave - lyder super lækker!!!
SvarSletJa, det bliver du simpelthen nødt til! Den er sååååå lækker :o)
SletHold nu op nogle mængder, det lyder godt nok lidt vildt. Det opfordre jo bare til at afprøve den :-) sætter den lige på inspirations siden :-)
SvarSletJa, det er nogle MEGET voldsomme mængder! Jeg troede næsten heller ikke på det da jeg så det, men den smager SKØNT :o)
Slet