mandag den 8. oktober 2012

Junior og mor i byen at spise

Dette indlæg kommer ALT for sent, men der var bare så meget i sidste uge med Lyserød Lørdag og 1000 andre ting, men nu fandt jeg endelig lidt tid :o)

I sidste uge var jeg inviteret til frokost hos søde Agnethe, men da junior pludselig ikke var rask nok til at være i DP måtte jeg spørge om han måtte komme med, og det måtte han heldigvis gerne :o) Det var et rigtig hyggeligt besøg, og både junior og jeg nød frokosten meget. Agnethe og jeg snakker en del om billeder og fotografering når vi er sammen. Ikke at jeg er specielt dygtigt, men lidt gode råd forsøger jeg mig da gerne med :o) Men hun beklagede sig lidt over manglen på lys, men jeg spottede straks at hendes vindueskarm var helt perfekt at tage billede i. Det kan man også tydelig se på nedenstående, hvor det kun var desserten jeg fik smidt hen i vinduet :o)

Anyway, der var fint dækket op og den lækre frokost bestod af en skøn salat med rucolo, blomme, pære og hjemmelavet granola. En lækker cocotte med flødestuvede porrer, majspandekager med bacon og avocado

Som sagt nød junior også frokosten vældig meget :o)

Desserten var en skøn butterdejslomme med æble og den SKØNNE stikkelbærmarmelade fra frk. Anna - samt en cremefraiche rørt med vanilje. Det smagte såååå godt :o)


4 kommentarer:

 1. Tusind tak for de rosende ord søde! Jeg var bare SÅ glad for at junior gerne ville spise min mad også, for det ville min egen lille bølle skisme ikke, da jeg prøvede at servere det samme for ham til aftensmaden! Jeg have en skøn dag i jeres selskab i hvert fald :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvert ord er sandt :o) Ja, jeg kunne se, at du skrev at han ikke kunne lide det - forstå det hvem der kan... men de små er altså ikke altid helt tilregnelige mht. mad :o)

   Slet
 2. Hvor er den salat smuk - den kan kun smage godt. Må lige kigge forbi Agnethes blog.
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var både meget smuk og velsmagende. Jeg synes bestemt, at du skal kigge forbi Agnethes blog :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...