torsdag den 29. marts 2012

Gaver og shopping - så bliver det ikke meget bedre :o)

Som nævnt havde husbonden og jeg læderbryllupsdag i går, og det betød jo i vores lille verden at vi skulle give hinanden en gave som var af læder... Tro det eller lad være, men vi gav begge hinanden sko! Wow! og for at gøre det endnu mere spooky, så gav vi begge hinanden Tommy Hilfiger- sko!! Dobbelt Wow!

Men tjek lige nogle smukke sko jeg fik - jeg er heeeelt vild med dem, men skal vist have dem et nummer større (post-graviditetsfødder!)


Jeg gav husbonden disse, dog i blå..., som allerede blev taget i brug i går :o)

Mine forældre sendte en sød, sød sammenplantning (jeg eeeelsker sammenplantninger!) med min søster i går, og den står nu og lyser op inde i stuen.

Det var gaverne, så til shoppingen... Jeg fik endelig fingrene i denne nuttede pudel-broche fra Zarah Voigt, som jeg er helt pjattet med, men jeg synes til gengæld, at det er lidt nederen af give 145,- for brochen (på tilbud), men så skal give 100,- i porto!!

Udover en masse nyt tøj - og et par hatte - til junior, så er den sidste ting der er blevet købt i denne uge, lidt nyt legetøj til kameraet - et fast objektiv, som giver nogle andre muligheder for at lege med fotograferingen, men som også kræver en smule tilvænning.

4 kommentarer:

 1. De er super smarte dine nye sandaler fra TH, - kender du prisen? Eller evt et navn på modellen? ;0) På forhånd tak! vh. cupcake-stylisten.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er ret smarte :o) Der hvor min mand købte dem kostede de 799,- så det er nok standard-prisen. Her er et link til webshoppen: http://eu.tommy.com/Capri/FW56813776,default,pd.html&cgid=112025#!i%3D4%26color%3D990_BLACK%26size%3D42

   Slet
 2. Ihh de sandaler har jeg også, bare i en anden farve-kombi. De er så fede, og også gode at gå i. Glæder mig til de skal i brug igen til sommer.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også til vejret kommer til at passe bedre til dem :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...