torsdag den 1. marts 2012

Kage, kage og mere kage :o)

Ja, det var hvad menuen stod på i går aftes, da Bitten inviterede på et LÆKKERT kagebord, og det var lige hvad jeg trængte til! Altså min badevægt gjorde ikke, men min slidte krop og sjæl gjorde :o)

Lækker, LÆKKER brownie fra Hummingbird Bakery - uh, den er altså bare GOD!

Key Lime Pie ligeledes fra Humminbird Bakery - uh, jeg er STOR fan! Jeg har tit kigget i bogen og overvejet den, men NU skal den i hvert fald snart laves


En lækker orange-chokolade lagkage med banan i! Jeg er ikke den store fan af "almindelige" lagkager, men denne var heller ikke "almindelig" og var bare sååååå god :o)

Sidste men ikke mindst - banana split cupcakes - banancupcakes med chokolade på toppen og jordbærsyltetøj ideni - MUMS... altså ikke fordi jeg overhovedet var mere sulten da vi kom til den, men den var den perfekte afslutning - lille, lækker og let :o)

Tak for en hyggelig aften piger, og tak for et LÆKKERT kagebord Bitten :o)

4 kommentarer:

 1. Havde også kigget på den limetærte pænt længe, så var glad for, at jeg kunne teste den på jer ;)
  Selv tak for rigtig godt selskab, dejligt at kagerne faldt i god jord. Jeg kunne ikke engang selv spise en hel cupcake til sidst, haha.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var altså bare såååå god... ja, det var det hele :o) Jeg er glad for at jeg godt kunne kværne en cupcake til sidst ellers så ville jeg bare nu have siddet og ærget mig gul og blå, men du havde jo heldigvis fordelen ved alle resterne ;o)

   Slet
 2. Nøj sikke meget lækker kage. Tror da jeg ville være blevet mæt, længe før jeg havde smagt det hele. Det ser ud som om i rigtig hygger når i mødes :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også en ordentlig omgang :o) Men jeg havde sparet lidt op i løbet at dagen og ikke spist så meget, sådan at der var mere plads til kage, hihi :o) Vi har det SUPER hyggeligt hver gang!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...