lørdag den 3. marts 2012

Rynkeby - Juice Selection

For et stykke tid siden spurgte Rynkeby mig, om de måtte sende mig lidt juice fra deres nye "Juice Selection" serie... det sagde jeg naturligvis ja til :o) Dog modtog jeg en appelsin/passion i stedet for appelsin/gulerod - men det gør mig ikke så meget, for jeg kan godt lide appelsin/passion :o)


I følge Rynkeby's hjemmeside, så er fidusen ved disse juicer, at det ikke kun er koncentrat - der er også juice "ikke fra koncentrat" i juicerne, som burde give en anden dimension i smagen.

Jeg synes det var nogle ganske fine juicer - jeg kunne godt lide den med appelsin, som minder om "16 søde appelsiner", æblemosten var også god og den tropiske var også ganske god - jeg er ikke rigtigt til blandede juicer (altså nogle der har alt for mange slags juice i - 2 slags kan jeg godt lide...)

Dog synes jeg det er lidt mærkeligt, at Rynkeby praler af at der er juice ikke fra koncentrat i juicerne, men de nævner ikke noget om hvor MEGET der ikke er fra koncentrat... det synes jeg ikke er helt i orden, og det siger mig, at det nok er en forsvindende lille mængde, siden de ikke nævner det?!?

Nå, men hvorom alting er, så var det allesammen nogle ganske okay juicer - vi drikker faktisk ikke vildt meget juice her i huset, så det var ganske rart med lidt at prøve sig med :o)

4 kommentarer:

 1. Jeg vil også have juice! Jeg er juice-elskeren over dem alle!
  Skal da helt klart prøve den med passionsfrugt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det burde du da også have så! Jeg kan godt anbefale den med passion, den er ganske god :o)

   Slet
 2. Jeg drikker faktisk heller aldrig juice. Kun hvis spiser brunch et sted eller sådan noget:) Jeg elsker appelsin-jordbær-ananas juice - det må være min favorit!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, appelsin-jordbær-ananas juice - det lyder læææækert! Jeg elsker et glas lækker friskpresset juice, men køber sjældent i supermarkedet

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...