Når man har sagt A må man også sige B, så her kommer under alle omstændigheder kapitel 4 i restemads-ugen :o) Det smagte endnu engang godt, men jeg synes altså det var en smule bizart med chili con carne og spaghetti - jeg ville altså hellere have haft ris :o( Til gengæld var majssalsaen MEGA god, og helt sikker en som kommer til at figurere i vore madlavning igen :o)
Spaghetti med chili con carne, avocado og majssalsa (Mad! 02/2011)
4 pers.
Spaghetti med chili con carne:
500g spaghetti
færdiglavet chili con carne
2 modne avocadoer
Majssalsa:
150g majs - frost eller dåse
1 rød snackpeberfrugt
1 agurk
1 rødløg
2 limefrugter
2 tsk ahornsirup
salt og friskkværnet peber
1. Kog spaghettien i letsaltet vand efter anvisning på emballagen. Lad spaghettien dryppe af, og tag halvdelen fra til dagen efter.
2. Opvarm chili con carne i en gryde ved middel varme.
3. Halver avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
4. Majssalsa: Optø eller afdrup majsenen. Skær snackpeberfrugten i tynde ringe, og fjern kernerne. Skræl evt. agurken og skær den i små tern. Pil rødløget, og hak det fint. Pres saften fra limefrugterne, og rør den sammen med ahornsirup, salt og peber. Vend limedressingen sammen med majs, snackpeberfrugt, agurk og rødløg.
5. Anret spaghettien i en skål, hæld den varme chili con carne over, og server med avocadoskiver og majssalsa.
Husk: Gem halvdelen af den kogte spaghetti i en plastboks i køleskabet - den indgår i morgendagens ret.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar