lørdag den 6. april 2013

Hjælp mig...

Nogle gange skal man tænke ud af boksen.
Nogle gange skal man ikke være flov over at spørge om hjælp.
Nogle gange kan det betale sig.
Nogle gange kan det ikke.
Nogle gange kan ens selvtillid være meget lav.
Nogle gange er det okay at være arbejdsløs...
Men for det meste stinker det for vildt!!!

Det er ved at være mange måneder siden jeg afsluttede min barsel, og nu magter jeg det snart ikke mere. Jeg er led og ked af at føle mig som en fiasko (selvom jeg godt ved at mange dygtige mennesker er ramt i øjeblikket). Jeg irriterer mig over, at jeg ikke bidrager det store til bankbogen. Jeg synes det er træls at føle, at jeg ikke kan bruges til noget. Jeg synes det er træls at fortælle fremmede folk, at jeg er arbejdsløs, når de spørger hvad jeg laver... Jeg kunne blive ved!

Så dette er et spinkelt forsøg på at tænke lidt ud af boksen og spørge jer skønne læsere om hjælp. Hjælp til gode idéer, hjælp til nye muligheder, hjælp til tips om jobåbninger eller hjælp til kontakt til folk i beslutningstagende stillinger. Hvis du har lyst til at hjælpe, så læs gerne videre... ellers er nu nok et godt tidspunkt at stoppe på ;o)

google.com
Jeg er ved at skrive lidt om på det her afsnit - men jeg mangler stadigvæk hjælp :o)

Kender du en virksomhed i/omkring Aalborg, hvor de mangler en dygtig, alsidig intern sælger/back office/salgsassistent? Så er jeg måske den de mangler ...

Skriv en mail

camillamhj @ gmail.com

22 kommentarer:

 1. Åh hvor ville jeg gerne hjælpe Camilla, du lyder til af have mange faglige kompetencer at byde ind med, og dælme også mange personlige!

  Jeg frygter også for dagen hvor min barsel slutter, og skal ud i jobsøgningshelvedet :(

  Jeg håber at det giver pote med dette indlæg og hvis ikke, så at der snart kommer noget din vej!

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord, Maj :o)

   Det er bare så træls en situation at være i :o( Jeg er slet ikke sikker på, at dette indlæg giver noget, men som jeg tænkte - hvad er det værste der kan ske? at det det ikke hjælper, men ellers intet. Så jeg krydser fingre for, at jeg uanset hvad, snart kan få mig et arbjede :o)

   Du skal til gengæld bare sørge for at nyde din barsel - den tid får man aldrig tilbage, så den skal nydes :o)

   Slet
 2. Hvor ville jeg gerne hjælpe. Men jeg står dog i samme situation :-( Og ryger endda ud af dagpengene i slutningen af denne måned... Det er slet, slet ikke godt for selvtilliden. Min røg for længe siden.
  Jeg kan kun sige, at jeg håber at dit initiativ belønner sig :-)Har du prøvet linkedin?

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, det lyder bestemt ikke rart!!! Jeg var nær ved at spørge hvad du så gør?!? Jeg KAN ikke ryge ud, for jeg ville under ingen omstændigheder kunne få kontanthjælp eller noget, så jeg SKAL finde noget at lave... heldigvis har jeg stadig over 1 år tilbage!

   Jeg håber også, at det lønner sig, men nu må vi se :o) Jeg er på LinkedIn, og prøver hele tiden at udvide mit netværk derinde :o)

   Slet
  2. Jeg kommer på det de kalder uddannelsesydelse. Så må jeg se hvad det fører til. Læste idag, at folk bare var kommet på kurser som de allerede havde været på. Så jeg har ikke de store forventninger til det. Dog har jeg fundet et kursus jeg gerne vil have. jeg har dog ikke fået at vide hvor længe jeg kan være på uddannelsesydelse. Det hele føles som lappeløsninger...
   Jeg vil langt hellere arbejde, og forsørge mig selv. Og slippe for bekymringerne om hvorvidt man kan betale regningerne, eller hvordan det hele skal gå...
   Jeg kunne da godt begynde at læse igen. Men jeg føler virkelig at jeg er landet på den rigtige hylde. Og jeg ved ikke hvad jeg skulle læse hvis det skulle være...

   Slet
  3. Urgh - uddannelsesydelse! Det lyder ikke rart! Jeg håber, at du kan finde et kursus du vil kunne lide... Jeg tror det med måske at læse noget mere er fint, hvis man nu har haft en eller anden hemmelig drøm om at sadle om, men har man ikke det, så er der desværre nok ikke meget pointe :o( Jeg synes også om mig selv, at jeg har rigeligt med uddannelser, så det må være godt nok!

   Slet
 3. Meld dig ind i et eller flere vikarbureauer. Jeg arbejder selv i et og vi får jævnligt efterspørgsler efter kandidater med en baggrund som din. Og husk det kan være vejen til et fast job :-) Go jagt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for tippet :o) Jeg var meldt ind i et par stykker sidste gang jeg var arbejdsløs, hvor jeg ikke synes, at jeg fik noget ud af det. Men du har selvfølgelig fuldstændig ret - jeg tager fat på vikarbureauerne i morgen :o)

   Slet
  2. Bare ring til dem -eller kig forbi. Jo mere proaktiv du er i din jobsøgning - des bedre - så gør du opmærksom på dig selv og er in top of mind hos konsulenterne.

   Slet
  3. Tak for kommentaren. Jeg ved godt at man skal være proaktiv, men jeg synes desværre nogle gange at det er lidt svært :o( Men listen med vikarbureauer er lavet og kontakten tages snarest :o)

   Slet
 4. Jeg vil gerne anbefale Adecco. Jeg var vikar som receptionist via dem i næsten et år. Det samme sted vel at mærke. Jeg var rigtig glad for det. Og det bedste af det hele er jo at det tæller timer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ringede lidt til Adecco i går, for jeg har været aktiv hos dem før, og nu er jeg helt sikker på, at jeg er på deres aktive liste :o)

   Slet
  2. Sådan :-) Jeg er sikker på at du snart får et opkald fra dem :-)
   Jeg har været rigtig glade for dem. De var altid søde og rare at snakke med.
   Jeg har sendt en del ansøgninger i denne uge. Flere end jeg plejer. Og stadigvæk er der stadig virksomheder der bare ødelægger humøret for een, selvom man prøver at bevare motivationen og humøret oppe... Jeg sendte en ansøgning til en virksomhed i sidste måned, og jeg tænkte at det var mærkeligt at jeg ikke havde hørt fra dem, overhovedet. Så jeg skrev til dem og spurgte om de overhovedet havde modtaget min ansøgning. For jeg havde ikke modtaget en bekræftelse på min ansøgning, eller et afslag(kunne godt regne ud at det ikke blev mig....) Jeg fik en mail tilbage fra direktøren der undskyldte mange gange, og det selvfølgelig var en fejl fra deres side af. Og at det slet ikke måtte ske og bla bla bla. Jeg havde dog været med i bunken af ansøgere. Der var bare sket en fejl, så jeg ikke fik besked.
   Sidder tilbage med en følelse af at være usynlig. At man ikke har gjort sig bemærket overhovedet... Det gør ondt :-( Og så ryger motivationen altså et vist sted...

   Slet
  3. Tak :o)

   Det er bare sååå deprimerende, når man ellers lige har syntes at man var rigtig motiveret og dygtig, og så kan der kommer nogle og give en et gok i nøden, så man ryger lige direkte tilbage ned på jorden igen :o( Jeg håber, at du får succes med nogle af de mange ansøgninger :o) Jeg har faktisk scoret mig et job med løntilskud, men det er jo ikke drømmescenariet, så inden jeg skal begynde på det, må jeg hellere være rigtig dygtig med min jobsøgning :o)

   Slet
 5. jeg har sådan tænkt på dig og din jobsituation. Du har jo tydelige kreative evner indenfor bagning og fotografering, måske kan du undervise på aftenskolen/ungdomsskolen, hvis der er sådan een i nærheden?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for beskeden søde Sushisteg :o) Et eller andet sted et det du har skrevet netop hvad jeg håbede, at mit indlæg ville gøre - få nogle til at tænke på mig og min jobsituation :o)

   Tak for de søde ord om mine talenter, jeg har lidt overvejet det, men jeg er ret sikker på, at der allerede findes nogle i Aalborg der underviser i kager og/eller cupcakes. Men jeg burde nok undersøge det lidt bedre :o)

   Slet
 6. Hej Camilla
  Jeg kom lige forbi din side, sikke flot - og mange gode opskrifter! Håber du finder et job! Held og lykke på din vej :)
  kh. Sandra

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord om min blog :o) Ja, jeg håber også, at jobsøgningens gudinde en dag tilsmiler mig :o)

   Slet
 7. Jeg håber du ikke tager det ildeop jeg kommer med noget feed back på det du har skrevet. Jeg er nemlig i HR og har set rigtig mange ansøgnigner.
  Tommelfingrene op for at søge via bloggen, bliv endelig ved med det.
  Indlægget er fint hvis du vil ramme den almindelige læser, men som arbejdsgiver skræmmer du mig væk. Der står en masee om hvad du ikke kan li og det giver mig et indtryk af at du som medarbejder da nok vil være lidt svær at gøre tilfreds og gider du i det hele taget at arbejde hos os så?
  Så jeg synes du skal tænke at målrette indlægget her mod arbejdsgiveren, for hvis en af dine læsere rent faktisk anbefaler dig, vil arbejdsgiveren formodentlig se denne tekst som den første. - Jeg er f.eks. inde på din blog for første gang og klikkede, for måske var du noget for os, men blev omgående 'skræmt' væk. Men synes din blog er så god at jeg vil bruge tid på at fortælle dig hvorfor jeg blev skræmt væk.
  Men brug endelig bloggen til at søge for jeg er sikker på andre arbejdsgivere også klikker på indlægget.
  Jeg kommer af og til med jobansøgningstips på min blog, kig efter tagget Bagom HR.
  Pøj pøj med det

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din besked. Konstruktiv kritik kan man altid bruge - og jeg sætter derfor stor pris på kritikken. Jeg kan faktisk godt se, hvad du mener, men ved nok ikke helt hvordan jeg skal gøre det i praksis. Jeg havde nok i virkeligheden også bare tænkt på de almindelig læsere, for jeg har jo LinkedIn profil til det mere seriøse, men kan godt se, at jeg nok bør ændre i det!Dog vil jeg klart kigge på det og også tage et smut forbi din blog og kigge lidt.

   Slet
 8. Har tilladt mig at bruge dig som inspiration til et blogindlæg i dag. Jeg har ikke linket til dig i indlægget, for selvom jeg har taget udgangspunkt i dit indlæg her, så er det ikke min mening at udstille dig, men du har lavet nogen klassiske fejl.
  Alt det du har skrevet over billedet sunes jeg i øvrigt du skal beholde og bliv ved med at bruge bloggen til at søge, det er smadderr godt tænkt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi du om ikke andet har advaret mig :o) Det er helt okay, at du har brugt mig som udgangspunkt. Jeg har midlertidigt lige slettet det under billedet, så jeg kan få skrevet lidt om på det. Jeg vil derfor glæde mig til at læse dit næste indlæg :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...