søndag den 21. april 2013

Nye espresso-kopper

Nogle gange når det skal gå rigtig stærkt, eller der bare virkelig er brug for en hurtig omgang energi, kan husbonden godt lide en espresso, selvom han normalt er til almindelig kaffe. Han mente dog, at det var lidt for træls at drikke espresso af kopper i standard størrelse og derfor gik jagten ind på nogle espresso-kopper.

Det var ikke som så let som man skulle tro. Alle steder vi kiggede havde de enten et ringe udvalg eller også var de tosse-dyre. Så efter at have kigget på en masse dyre, og ganske pæne alternativer, faldt valget på disse seje kopper. Vi syntes nemlig, at selvom der var mange der var pæne, så passede de alligevel ikke til hvad vi havde i forvejen, og så kunne vi ligeså godt gå i en helt anden retning.

De hedder naturligvis crushed cup og ligner et almindeligt plastickrus der er blevet bøjet, men disse er specielt designet til espresso og er derfor mindre en normalen og kan kun indeholde 70ml. De er åbenbart ret billige af en espresso-kop at være og kostede kun 65,- pr. stk. Jeg synes de er SÅ fine og får helt lyst til en espresso når jeg ser dem... men jeg er ret sikker på, at jeg ville besvime hvis jeg drak én, hihi.


8 kommentarer:

 1. Hvor er de fine. Kan gode lide det er ingeniøren der er på billedet. Den får vi også, dog læser jeg kun bagsiden :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, ja Ingeniøren skulle naturligvis med ;o) Jeg læser også kun bagsiden, resten er godt nok for kedeligt!

   Slet
 2. De er super flotte de kopper! Jeg har selv kigget på nogle der minder om dem, bare lidt større og tiltænkt som et tandkrus. Jeg tror da lige jeg må få kigget nærmere på dem igen. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er super fede. Skøn idé, at bruge nogle lidt større som tandkrus - I love it! :o)

   Slet
 3. Nuttet mini-version af dem, vi har i almindelig kop-størrelse! Øv at jeg ikke mangler espressokopper...

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget nuttet :o) Jeg er også ret vild med dem i normal størrelsen, men den mangler vi desværre ikke :o(

   Slet
 4. Hvor er de bare sjove. Det ligner jo ofte sådan nogen jeg får produceret på arbejde, når jeg liiiiige glemmer at man ikke kan varme kakao i et palstikkrus i microovnen

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja og tænk sig, de er næsten helt gratis dem du laver i mikroovnen ;o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...