mandag den 15. april 2013

Til frokost hos Agnethe

I fredags var jeg en tur til rådighedsmøde hos min A-kasse, det er aldrig nogen speciel morsom oplevelse :o( Til gengæld havde jeg en aftale af de meget mere hyggelige - en frokost hos søde Agnethe. Jeg havde købt et par ting af hende, som jeg skulle ned at hente og så havde jeg tilbudt hende at låne noget ventetøj, så selvom jeg lignede at jeg skulle på ferie, med kamerataske og trolley, så var det nu bare en frokst... men en god en af slagsen :o)

Det er så heldigt, at Agnethe også er helt vild med fisk, så selvom hun er bange for at jeg ser hende som en fiske-dame, så synes jeg det er SÅ skønt, for jeg eeeelsker fisk. Hun havde lavet den lækreste tallerken med

Salat med røget laks, tomat, agurk og hakkede pistacienødder
Wrap med røget filet, salt og purløg
Kartoffelfrikadelle med forårsløg
og en æggecreme med stenbiderrogn

Alle delene var SÅ lækre, men jeg må indrømme at jeg blev noget forelsket i kartoffelfrikadellen, så jeg glæder mig til der kommer en opskrift på Agnethes blog :o)

Der var dækket fint og serveret lækre drikke. Vi fik en rooibos ice-tea. Først blev jeg lidt overrasket over smagen, men mest fordi jeg havde forventet en "standard" ice-tea, men den smagt super godt.

Til dessert fik vi en skøn brownie med friske hindbær, kiwi og vaniljeis. Det smagte SÅ godt, men det er også bare en kombination, som sjældent fejler.

Det er som altid skønt at være en tur i byen, og der er altså ikke mange ting der kan overgå at besøge en madblogger - så ved man, at der bliver kræset for tingene :o)

6 kommentarer:

 1. Hvor har i da hygget, og hvor ser det bare skønt ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var nemlig super hyggeligt :o)

   Slet
 2. Uhm, det lyder vildt lækkert!
  Så er det da ikke så tosset at blive inviteret på frokost..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var super lækkert og ja, at blive inviteret på frokost er aldrig så ringe :o)

   Slet
 3. Tusind tak for sidst og for de meget søde ord :D Det er fantastisk at have dig på besøg og du er jo ikke svær at lave mad til ;) Det svære er at lave mad, der er så fotogen, men med de billeder du præstere at tage, så kan jeg bare lægge det i en bunke og stadig får du det til at se godt ud :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg er jo næsten alt-ædende :o) Hvor er du sød, men jeg tror nu altså mere, at det er udstyret der er skyld i billedernes kvalitet :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...