torsdag den 25. april 2013

Varme Hveder

Så blev det atter Store Bededag, og tid til varme hveder. Jeg har for første gang givet mig i kast med at bage dem selv, og jeg kan godt afsløre, at resultatet er super godt :o) På en måde smager de ligesom købte, men alligevel kan man godt smage, at det er hjemmebag. Det var faktisk ikke så besværligt, så hvis du ikke har nået at bage nogle selv, så er der stadig tid :o)

Jeg fandt opskriften hos Anne, og fulgte den faktisk til punkt og prikke. Jeg turde ikke andet ;o) Jeg brugte også hendes metode med at hæve dem i ovnen med damp - det fungerede til UG. Så opskriften kan KLART anbefales! Fordi jeg fulgte den 100% har jeg heller ikke valgt at skrive den her i indlægget, så hop og til Anne og find den hvis du er blevet inspireret :o)
Fine forårsblomster fra haven :o)
Alle 25 stk. efter bagning

8 kommentarer:

 1. Hvor er de hveder blevet superfine! Jeg bagte også hveder i går, men jeg fik desværre sat dem en smule for langt fra hinanden - de bliver altså bare bedst når de som dine hænger sammen på alle sider. Men når man først har prøvet at lave dem selv, så er det svært at gå tilbage til bagerens version. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det så jeg - de så ellers også gode ud, men du har ret i, at det er altså bedst, når de står tættere på hinanden :o) Jeg er i hvert fald også stor fan og har ikke lyst til bagerens igen :o)

   Slet
 2. Hold nu op de er fine, som de ligger der på pladen!
  Velbekomme :)

  Hilsen
  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
 3. Uhmmm den opskrift må jeg også lige afprøve! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Den kan klart anbefales, så det synes jeg, at du skulle gøre :o)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...